Direktorka_Fondacije_Hemofarm-1

FONDACIJA HEMOFARM OBRADOVALA DECU IZ SVRATIŠTA
 
Fondacija Hemofarm uručila je poklon proizvode deci iz Svratišta u Beogradu, a potom je za njih priredila i interaktivnu predstavu u Osnovnoj školi “Boško Buha“ koju su izveli glumci. Ovom prilikom Fondacija Hemofarm donirala je mališanima školski pribor, hranu, kao I sredstva iz svog proizvodnog asortimana: lekove, vitamine, sredstva za dezinfekciju I druge proizvode.
-Punih dvadeset godina nastojimo da prepoznamo potrebe građana Srbije. Danas je za nama veliki broj projekata i priznanja koja su došla kao potvrda za naš trud i zalaganje. Od izuzetne važnosti za našu Fondaciju je pomoć najranjivijim kategorijama stanovništva, a to su svakako deca. Okupili smo se kako bismo pomogli našim malim prijateljima, deci iz Svratišta. Pored osnovnih stvari za higijenu, hrane i medicinskog pribora decu smo obradovali i školskim priborom pred početak nove školske godine – istakla je prilikom uručenja donacije Snežana Radočaj, direktorka Hemofarm fondacije.
-Hemofarm je ovom akcijom omogućio da svako dete koje dolazi u Svratište započne školsku godinu sa novim rancem i kompletnim priborom za nastavu. S obzirom da kontinuirano radimo na motivaciji dece da redovno idu u školu, jako nam je bitno i da im obezbedimo sva sredstva – rekla je Snežana Džekulić, koordinatorka Svratišta za decu, i dodala, “tokom leta smo intenzivno prikupljali materijal, kroz aktivnosti sa studentima i pojedinačne donacije građana, a danas je svako dete, nakon divne pozorišne predstave, dobilo i novi ranac. Zahvaljujemo Hemofarmu koji nam je, kao i mnogo puta do sada, izašao u susret”.
Želja Fondacije je bila i da se deci ukaže pažnja kroz zabavu i druženje u okviru interaktivne predstave, koja je deci vratila osmehe na lice i pomogla da lakše uče kroz igru. Predstavu su priredili glumac Željko Veseljko sa još četiri animatora. Pomenuta donacija je samo jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje su do sada sprovedene u okviru društveno odgovornog poslovanja kompanije Hemofarm.  Fondacija Hemofarm će nastaviti da, kroz razne projekte, pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva u Srbiji i u narednom periodu.

 

Povezana vest:  NAJBOLJI MATURANTI SREDNJIH ŠKOLA IZ SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE NAGRAĐENI NA PRIJEMU U BELOM DVORU