Barbara_Tatalovic_2

Model agencije Forma Viva Barbara Tatalović postala lice Tom Tailora
 
Jedna od trenutno najangažovanijih spskih modela u svetu Barbara Tatalović, koju je otkrila i proslavila najbolja doma}a agencija Forma Viva, radiće kampanju za novu kolekciju brenda Tom Tailor. Uspešna saradnja koju Forma Viva ima već godinama sa najvećim svetskim sistemima kao što su IMG, Marilyn, DNA i NEXT, doprineli su da Barbara postane jedna od najtraženijih modela.
Atraktivna brineta će uskoro posetiti Beograd da bi sa vlasnicom agencije Forma Viva Marijom Savić Simić 16. septembra u hotelu Moskva sa početkom u 14 sati održati prvi u nizu kastinga za nova lica.
– Nedavno sam pozvana da, nakon uspešnih poslova u Parizu i Milanu, budem zaštitno lice prestižne kampanje poznatog brenda Tom Tailor u Americi. Radujem se dolasku u Beograd i kastingu na kome ćemo izbarati nova modna lica – rekla je Barbara.
Podsećanja radi, mnogi modeli otkriveni su upravo u Forma Vivi poput Aleksandre Vuković, Emine Čunmuljaj, Marine Bukvić, Marije Vujović, Danijele Dimitrovske, Nataše Vojnović i mnogih drugih.

 

Povezana vest:  Festival sireva Balkana 7. i 8. maja u Domu omladine Beograda