NORMADERM_Range

NORMADERM KISS

Za tako čistu kožu da ćete poželeti da je poljubite!

Jedna od karakteristika masne i problematične kože je preterana aktivnost lojnih žlezda; zato je izbor odgovarajućih proizvoda prvi bitan korak do zdravog i lepog izgleda kože. Linija proizvoda Normaderm predstavlja idealan izbor za negu masne i problematične kože, jer uključuje proizvode za čišćenje, negu i prekrivanje (make-up), prilagođene potrebama kože sklone nepravilnostima. Za kožu tako čistu da ćete poželeti da je poljubite, Vichy je pripremio Normaderm KISS POKLON, s mini-proizvodima za čišćenje, negu i prekrivanje lica – koji ćete dobiti pri kupovini odabrane Normaderm nege.

Normaderm Kiss_Coeur3, 2, 1 CILJ 0 NEPRAVILNOSTI

Među glavne uzroke nepravilnosti na koži ubrajaju se prekomerno lučenjesebuma, razmnožavanje bakterija i lokalne upale koje utiču na izgled kože – površinski sloj postaje deblji, a ten gubi sjaj. Takodje, koža se teže obnavlja, pa nepravilnosti često ostavljaju za sobom ožiljke, a pore postaju uočljivije.

Povezana vest:  Lejdi Gaga uskoro venčava gej fanove

Za rešavanje problema masne i problematične kože ključno je uvažavanje svakodnevne rutine čišćenja i nege. Biramo proizvode koji su napravljeni specijalno za taj tip kože, jer je bitno da regulišemo lučenjesebuma, ali bez isušivanja kože.

NORMADERM KISS poklon obuhvata:

3… čišćenje

Normaderm gel za dubinsko čišćenje kože (30 ml): kombinacija sastojaka s efektom pilinga i sredstva za smirivanje kože u penušavom gelu. Odstranjuje sebum i nečistoće bez isušivanja kože. Nakon primene, koža je sveža i meka.

Povezana vest:  Peta godišnjica Eurobank EFG školarina

Normaderm losion za čišćenje lica (30 ml): podesan za kožu sklonu nepravilnostima, čisti i deluje na sužavanje pora. Već nakon prvog nanošenja koža je matirana, a pore otpušene.

Čišćenje kože je bitna svakodnevna rutina, nezaobilazna kod masne i problematične kože kako bi se postigao optimalni efekat Normaderm nege.

2nega

Normaderm potpuna hidratantna nega za kožu sklonu nepravilnostima (3 ml): deluje na nepravilnosti (bubuljice, mitesere), proširene pore, mastan sjaj, crvenilo, mrlje i neravnomeran ten. Proizvod je podesan za osetljivu kožu, hipoalergen je i obogaćen termalnom vodom Vichy, koja kožu smiruje i jača.

1prekrivanje

Normaderm Teint tečni puder protiv nepravilnosti (1 ml): tekstura pudera je otporna na sebum i obogaćena aktivnim delotvornim sastojkom Zincadone ATM, koji ograničava razmnožavanje bakterija uzročnika nastanka nepravilnosti, reguliše proces obnavljanja ćelija i deluje keratolitički. Formula tečnog pudera protiv nepravilnosti Normateint bazirana je na emulziji vode u silikonu, koji na koži stvara tanak film. Velika količina isparljivih sastojaka omogućava jednostavno nanošenje i dugotrajnu postojanost. Jedinstvena kombinacija puderastih komadića zaslužna je za osećaj lakoće i mat izgled.

Povezana vest:  Sat za našu planetu uz tamni Lav

Linija proizvoda NORMADERM obuhvata proizvode za čišćenje kože (gel, tonik, solution micelaire za čišćenje kože), za negu lica (dnevnu i noćnu), aktivni koncentrat protiv bubuljica, korektor (olovku) za lokalno prekrivanje i isušivanje nepravilnosti, kao i tečni puder Normaderm Teint protiv nepravilnosti.