Start_trke_We_run_Belgrade
Amela Terzić i Mirko Petrović pobednici velike gradske trke WE run Belgrade
 
Velika gradska trka WE RUN BELGRADE održana je u blizini tržnog centra Delta City u organizaciji kompanije Delta sport i Nike brenda. Trku dugu pet kilometara su predvodili domaći atletičari i olimpijci Ivana Španović, Emir Bekrić i Igor Šarčević.
Pored njih, učestvovalo je više od 6.500 hiljada Beograđana, među kojima su bile i ličnosti iz javnog života – Aca Stojanović, Ivan Zeljković, Maja Žeželj, Ivana Peters, Tamara Dragičević, Andrija Prlainović, Dejan Udovičić, Andrej Maričić, Ognjen Kajganić, Kristina Radenković, Vlada Jelić i mnogi drugi. Trka ima za cilj da promoviše gradsko trčanje i zdrav i aktivan način života.
Pobednici_trke_We_run__Belgrade 
Osim trke, organizovan je i zabavni program tokom kojeg su nastupili Piloti i Sevdah Baby, a svi zainteresovani bili su u prilici da se upoznaju i sa Nike+ tehnologijom, dok su najmlađi, uz nadzor animatora i sportista, mogli da nauče nešto o sportu, oprobaju se na spravama, mini-stazi i uživaju u čarima atletike dok njihovi roditelji trče.
-Već drugu godinu zaredom Delta Sport i Nike organizuju ovu trku. S obzirom na odlične rezultate prošle godine, imali smo obavezu da ovogodišnja trka bude još bolja i kvalitetnije organizovana. Taj cilj smo i ispunili, a nadamo se da će sledeća ponovo podići lestvicu u organizacionom smislu i da će još jednom pokazati da Beograđani izuzetno vole da trče, kao i da je svetski trend gradskog trčanja uveliko prisutan u našem gradu. Da smo na dobrom putu promocije zdravog načina života govori i podatak o broju učesnika, a pre svega o broju najmlađih koje ćemo na ovaj način od malih nogu uputiti u sve dobre strane trčanja – rekla je Anja Dmitrović, PR and Promotion manager Delta Sporta.
I ovogodišnja WE RUN BELGRADE trka stavila je Beograd rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama gde se veliki praznik trčanja tradicionalno održava već dugi niz godina.
 
 
Povezana vest:  Prijavljivanje za izbor za "Najboljeg modela sveta"