atrix_kutija

Atrix: najbolje za efikasnu negu ruku
 
Atrix krema za ruke, na tržištu je više od 50 godina, i kao prva krema koja istovremeno neguje i štiti kožu ruku do danas je osvojila skoro sve kontinente. Internacionalni uspeh ova krema je postigla zahvaljujući formulaciji koja sadrži dragocene lipide i pantenol (provitamin B5), koji štite kožu i glicerin, koji koži ruku pruža intenzivnu hidratantnost i obezbeđuje prirodnu regeneraciju.
Atrix zaštitna krema sa kamilicom u tubi i metalnoj kutiji i Atrix hidratantna krema sa aloe verom u tubi zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji sastojaka, omiljeni su proizvod za negu i zaštitu kože ruku i kod žena i muškaraca. Za sve one koji svoj nežan dodir duguju Atrix kremi pripremljeno je specijalno pakovanje sa dodatnih 100 ml gratis (pakovanje u limenoj kutiji).
Atrix zaštitna krema za ruke zahvaljujući formulaciji obogaćenoj ekstraktom kamilice i provitaminom B5, omogućava da se na površini kože formira zaštitni sloj i da ruke tokom i nakon obavljanja kućnih poslova budu meke i nežne.
Atrix hidratantna krema za ruke obogaćena aloe vera gelom i provitaminom B5, idealna je nega za ruke tokom hladnih dana i rada u bašti, jer efikasno neguje, hidrira i štiti kožu.
Uvek kada su vaše ruke angažovane, to predstavlja stres za kožu. U toku dana vaše ruke su neprestano u kontaktu sa vodom prilikom kupanja dece, pranja sudova i veša, čišćenja… Zato je rukama potrebna efikasna zaštita, kako koža ne bi postala suva, gruba i ispucala. Odvojite nekoliko minuta u toku dana za relaksaciju i negujte ruke Atrix kremom.
Sigurno vam je 24 časa malo da završite sve obaveze. Da biste bili u ravnoteži sami sa sobom, da bi vaše ruke bile lepe i negovane, sledite nekoliko jednostavnih, ali efikasnih saveta koji će vam pomoći da realizujete sve obaveze koje imate u toku dana
Pripremite smesu od sastojaka koje imate u kuhinji (pomešatje ulje suncokreta i šećer), nanesite na ruke i ostavite da  deluje nekoliko minuta, a zatim isperite vodom. Kako bi koža ruku bila meka i nežna, nakon ovog tretmana nanesite Atrix zaštitnu krema sa kamilicom i sačekajte da je koža dobro upije. Za to vreme uživajte u kafici ili sanjarite.
Atrix hidratantna krema sa aloe verom će biti vaš najbolji prijatelj i tokom hladnih dana. Ruke potopite nekoliko minuta u toplu vodu, dodajte dve, tri kapi esencijalnog ili biljinog ulja, a zatim izmasirajte svoje ruke Atrix kremom.
 
Aktivni sastojci Atrix kreme
 
Kamilica je dobro poznata lekovita biljka. Iako je već vrlo dugo u upotrebi, ulje kamilice je i dalje jedan od najčešće korišćenih prirodnih lekova. Njena glavna komponenta, sa udelom do 50 posto, je bisabolol, koji ima protiv upalni efekat, što kožu čini glatkom i nežnom. Samo prava kamilica – Chamomilla Recutita – koristi se u jedinstvenoj Atrix formulaciji. Kamilica je jedna od glavnih aktivnih sastojaka u Atrix intenzivnoj zaštitnoj kremi.
Aloe Vera, cenjena pustinjska biljka, sadrži oko 300 različitih aktivnih sastojaka, uključujući vitamine A, C, D, E, i B12, dragocene masne kiseline, aminokiseline i mineralne elemenate kao što su selen, kalcijum, magnezijum i cink u tragovima. Jedan od osnovnih aktivnih sastojaka aloe vere je polisaharid acemannan, koji smiruje iritacije kože i podstiče regeneraciju kože. Osim toga, aloe vera deluje hidratantno. Samo prava aloe vera – Aloe Barbadensis Miller – iz kontrolisanog uzgoja koristi se u Atrix kremi. Aloe vera je jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Atrix Soft kremi za zaštitu i Atrix intenzivnoj zaštitnoj kremi.
Nakon što se nanose na kožu, pantenol se pretvaraju u vitamin B5 u ćelijama i onda pokazuje svoj ​​puni pozitivni učinak u nezi ruku. Vitamin B5 deluje protivupalno i umirujuće. On stimuliše energetski metabolizam i deobu ćelija kože, što pomaže vašoj koži da se obnovi. Osim toga, vitamin B5 može efikasno da veže vodu, čak i u dubljim slojevima kože, pa je čak i suva koža glatka i nežna. Pantenol je jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Atrix kremama.
Povezana vest:  Ljubav je stigla u Delta City