Poklon_Ducan

Nova akcija u „Fashion Park Outlet Centru Inđija“, Poklon Dućan spušta cene i na stalni popust
 
Od danas do 28. oktobra Poklon Dućan, kuća finih poklona, satova i nakita nagrađuje svoje kupce dodatnim popustom od 10% na outlet cene. Asortiman od 1000 proizvoda koje kupci mogu naći u ovoj radnji u Outlet centru je na stalnom popustu i do 40 %.
Poklon Dućan je generalni zastupnik mnogih renomiranih proizvođača satova kao što su Royal London, Lotus, Go, Hector, Axcent of Scandinavia, Jet Set, a u radnjama možete pronaći i širok asortiman austrijskog nakita Oliver Weber sa Swarovski kristalom©. Ekskluzivnost Poklon Dućana je Lotus nakit jedinstvenog izgleda i odličnog kvaliteta, koji se odlikuje inovativnim materijalima koje koristi u vrhunskoj završnoj izradi.
Podsećamo sve potrošače da ih čeka i prijatno iznenađenje u Fashion Park Outletu u Inđiji ako posete i nedavno otvorenu prodavnicu Golden Lady koja je lider u proizvodnji ženskih čarapa i donjeg veša. Dame će biti u prilici da kupe grudnjake po outlet ceni od 699 dinara, donji veš za samo 399 dinara, dok će hula-hop stajati 139 dinara.
Povezana vest:  ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS - zaštita od sunca posebno formulisana za bebe