Delta_City

Delta City slavi peti rođendan
 
Delta City, prvi šoping mol u Srbiji, proslaviće svoj peti rođendan, trodnevnim slavljem od 2. do 4.novembra. Specijalni popusti,  super akcije, zabavne igre, puno muzike i plesa, biće deo sjajnog programa u Delta Cityju.
Cene u pojedinim prodavnicama biće snižene i do 50, pa će rođendanski vikend  biti  prava prilika da sebi obezbedite garderobu, obuću i aksesoar iz najnovijih kolekcija po povoljnijim cenama.
Rođendanski party počinje u petak 2.novembra, u 18 časova, kada će voditeljka programa Nina Radulović Lečić, svečano proglasiti početak proslave. Zvezde prve večeri biće članovi benda “Salsa y punto”, koji će učiniti da atmosfera u Delta Cityju bude kao na karnevalu. Na kraju sledi uzbudljiv rođendanski vatromet.
Festivalska atmosfera u šoping molu nastaviće se i tokom vikenda, 3.i 4.novembra. Zvaničan program počinje u 14 časova, a za dobar provod tokom rođendanske šoping groznice  biće  zadužene dame DJ-evi i veliki broj plesnih grupa, koji će dodatno ulepšati ovaj značajan jubilej.


 

Povezana vest:  Luis Hamilton posvetio pobedu Nikol Šerzinger