Loreal show powered by DO

L’Oreal Paris Show powered by Dragana Ognjenović otvorio drugo veče Belgrade Fashion Weeka

Belgrade Fashion Week je nastavljen programom L’Oreal Paris Show powered by Dragana Ognjenović. Moda i šminka uvek su bile nerazdvojne komponente dobrog stila. L’Oreal Paris Show je ovom prilikom, u saradnji sa jednim od najvećih imena domaće modne scene – Draganom Ognjenović, otkrio tajne svetskih modnih pista i podelio sa nama najnovije trendove šminkanja za 2013. godinu.

Povezana vest:  Svečanom ceremonijom „Serbia Fashion Awards“ zatvoren 13. „Serbia Fashion Week“

Zatim je mladi Novosađanin, drugi put za redom oduševio publiku Fashion Week-a sa kolekcija LOVE.

Nakon toga svoje radove su predstavili studenti najprestiznijih modnih akademija kod nas: Fakulteta primenjenih umetnosti, Accademie del Lusso, Akademije lepih umetnosti i francuske visoke škole za modni dizajn i modni menadžment – Mod’ Art. Pored kreativnosti radova ovih mladih dizajnera, interesovanje je izazvala i diplomska kolekcija Biljane Tipsarević, supruge jednog od naših najboljih tenisera Janka Tipsarevića.

Povezana vest:  Oduvek su vas privlačile tajne piramida, život faraona starog Egipta i fatalna Kleopatra? Onda znate i njega...

Počasnu nagrada Beogradske nedelje mode za doprinos razvoju mode kao umetnosti, direktor Nenad Radujević je dodelio Dobrili Smiljanić-Sirogojno. Profesorka FPU Doda Komad predstavila je kolekciju Ostrvo za koju je inspiraciju za izrazito umetničku pronašla u ostrvima Mediterana, kontrastu snobovske elite i ostrvskih udovica, kao i strukturama stena, flore i faune. Kao i uvek, Ana Ljubinković je i kolekciji za jesen/zimu 2012 dala svoj originalni pečat, koji je čini prepoznatljivom svih ovih godina i oduševila prisutne.

Povezana vest:  Schwarzkopf & Henkel nudi posebnu ponudu za božićne i novogodišnje praznike

U nastavku večeri svoju prezentaciju imali su mladi dizajneri Tamara Paunović, Julija Đerković i Milica Opačić.

Revijama je prisustvovao veliki broj ličnosti javne scene, među kojima Lena Bogdanović, Leontina, Jelena Ivanović, Marija Tarlać…

 

{vsig}FW_2_2012{/vsig}