Minnie's_Royal_Ball(1)

Domaći glumci kao diznijevi junaci u čaroliji na ledu “Disney on Ice: Zabava počinje”
 
Nova čarolija na ledu “Disney on Ice: Zabava počinje” održaće se od 15. do 18. novembra u Kombank Areni. Kao i svake godine, i ovaj put čuveni Diznijevi junaci pričaće i pevaće na srpskom jeziku. Tako se u ulozi Mikija „našao“ Marko Marković, Šilji je glas poverio Slobodan Boda Ninković, Ludi Šeširdžija govori glasom Gorana Jevtića, negativca Džeka Skelingtona „oživeće“ Nikola Bulatović dok je liku Vudija iz priče „Toy Story“ glas poverio Gordan Kičić.
Kao specijalno iznenađenje za publiku, naći će se dve pesme iz Diznijevih crtaća otpevane na našem jeziku. Prvu peva Kapetan Kuka, odnosno Dragan Vujić Vujke dok drugu izvodi Tijana Dapčević u ulozi Kruele iz priče „101 Dalmatinac“.
Ostalim Diznijevim junacima glasove su pozajmili i Ljiljana Stjepanović, Dubravko Jovanović, Vesna Stanković, Jelena Đorđević, Lako Nikolić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, Dobrila Ilić, Mićko Ljubičić i dr.
Feld Entertainment vas poziva u KOMBANK ARENU od 15. do 18. novembra da jedan uobičajeni dan pretvorite u fantastičan dan  ledene ekstravagancije uz DISNEY ON ICE vam predstavlja ZABAVA POČINJE!, šou sa čarobnom kombinacijom praznika i zabave i više od 50 Diznijevih junaka.
Uz kombinaciju savremenih elemenata i eklektičnom mešavinom kreativnih elemenata, Dizni na ledu vam predstavlja Zabava počinje! – nezaboravnu žurku koja će inspirisati porodice da u jednom danu proslave sve praznike u godini.
Kada se pridružite Mikiju Mausu i drugarima, prisustvovaćete posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja, spektakularnog klizanja i živopisnih kostima.  Predstava vas vodi  kroz uzbudljive događaje sa vašim omiljenim likovima gde ćete prisustvovati kraljevskom balu zaljubljenih, veoma veseloj nerođendanskoj žurci sa Alisom i Ludim Šeširdžijom, zabavi na Noć veštica sa Džekom Skelingom i drugim zloćama Diznijevih crtaća i havajskom odmoru sa Lilo i Stičom.
Predstave će se prikazivati u sledećim terminima:
15.11.2012. u 19h
16.11.2012. u 19h
17.11.2012. u 11.30h, 15h i 18.30h
18.11.2012. u 11.30h i 15h
Zbog dugogodišnje, uspešne saradnje, kompanije Feld Entertainment je omogućila prodaju ulaznica za premijernu predstavu, u četvrtak, 15. novembra, po jedinstvenoj ceni od 1500 dinara za sve sedišta izuzev VIP mesta na parteru i loža.
Za ostale predstave (od 16. do 18. 11.) u prodaji će biti ulaznice po cenovnim kategorijama od 1250, 1750, 2000, 2500, 3000 i 3900 dinara.
Prodaja ulaznica na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs
Povezana vest:  Osam realnih ciljeva za zdraviju 2020. godinu