NIVEA_Visual_Hydro_Versand

NIVEA Hydro Care – nega za celu porodicu

Nema ničeg boljeg od osećaja glatke, svilenkaste kose – bez obzira da li je vaša, kosa vašeg partnera ili deteta. Takvu je kosu sjajno dodirivati, a izgleda prelepo. Kako bi bila ovako lepa kosa zahteva posebnu zaštitu od isušivanja koje uzrokuju spoljni faktori. Nova NIVEA Hydro nega obnavlja kosu i čini je svilenkastom tako što obnavlja prirodnu hidrataciju kose. Nežna formula kombinuje aloe veru i ekstrakt cveta lokvanja sa tečnim keratinom kako bi obezbedila laganu, intenzivnu negu koja ne čini kosu teškom. Tako je blaga da je cela porodica može koristiti.

Povezana vest:  Putovanjem u živopisnu budućnost obeleženo četvrto veče 39. Black'n'Easy Fashion Weeka

Bilo da ste dete ili odrasla osoba, vlažnost je ključan faktor: ono što važi za od glave do pete važi i za od korena do krajeva. Jedino kada je sadržaj vlage u kosi uravnotežen, dlaka je poput svile i neverovatno mekana.

„Sadržaj vlažnosti u kosi znatno varira do 3 do 25 posto“, kaže dr. Sven Fey, direktor odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za negu i oblikovanje kose. „Postoji nepromočiv sloj lipida na površini kose koji sprečava gubitak vode iz vlasi. Međutim, ovaj zaštitni sloj slabi vremenom i njegova zaštitna moć je umanjena, što čini da kosa gubi vlagu brže. Spoljni faktori kao što su češljanje, uticaj okoline, uključujući UV svetlost, slanu vodu i suv vazduh radijatora ubrzavaju proces dehidratacije. NIVEA Hydro Care je rezultat dugotrajnog procesa istraživanja tržišta, razvoja proizvoda i izazovnih testova, sa ciljem da se obezbedi efikasna i uravnotežena formulacija, pogodna i za decu. Brojni testovi su potvrdili da NIVEA Hydro Care vidno poboljšava hidrataciju kose čineći je svilenkasto mekom – za celu porodicu.

Povezana vest:  Počinje Mikser festival

NIVEA_Moisturizing_Shampoo_Hydro_Care

NIVEA_Moisturizing_Conditioner_Hydro_CareInovativna NIVEA Hydro Care formula sadrži kombinaciju aloe vere, ekstrakta lokvanja i tečnog keratina. Pruža laganu, intenzivnu negu i vraća kosi opipljivu mekoću, bez otežavanja kose. Prirodni biser, aloe vera zadržava velike količine vode i donosi potrebnu hidrataciju kosi. Ekstrakt lokvanja kosi daje lep, svež miris, dok tečni keratin obnavlja strukturu kose čineći je glatkom i sjajnom.

Povezana vest:  Mladi lečeni od malignih bolesti uče da skijaju na Kopaoniku

NIVEA Hydro Care šampon

Lagana, providna formula ekstraktom lokvanja i aloe verom, kao i tečnim keratinom, blago neguje i pruža intezivnu hidrataciju. Kosa je meka i nežna na dodir.

250 ml, okvirna cena  282 din.

NIVEA Hydro Care balsam

Normalna do suva kosa može delovati isušeno i kao da joj je potrebna hidratantna nega. Blaga formulacija Hydro Care balsama sa aloe verom, ekstraktom lokvanja i tečnim keratinom obezbeđuje duboku hidrataciju, olakšava češljanje bez otežavanja dlake, dok kosa postaje meka i svilenkasta.

200 ml, okvirna cena  282 din.