Ivan_Jevtovic_-_Plazma_keksici_za_decu 

Obeležen dan deteta uz Plazma keksiće za decu
 
Kompanija Bambi-Banat, sa svojim brendom Plazma keksići za decu, obeležila je Dan deteta. Mnogobrojni mališani uživali su u druženju sa popularnim glumcem Ivanom Jevtovićem, koji je uz animatorsku grupu Čigra – igra i Plazma keksiće za decu, bio najzaslužniji za osmeh na dečjim licima. Pored lutkarske predstave „Žuća i njegove žabe“, najmlađi su imali priliku da učestvuju u likovnoj radionici na temu „Kako Bambi slavi rođendan“ i izmaštaju rođendansku zabavu Bambija i njegovih drugara.
Osim toga, za decu je organizovano i kreativno oslikavanje lica, kao i druženje i fotografisanje sa svim junacima Plazma keksića za decu – lanetom Bambijem, macom Micom, kucom Lakijem, vevericom Vecom, zekom Pekom i medom Brunom.
Plazma keksići za decu, uz prepoznatljiv Bambi kvalitet koji traje već četiri decenije, nudi vrhunski užitak koji može da zameni ceo obrok. Hranljivost svima omiljenog Plazma keksa u kombinaciji sa 12 vitamina i tri minerala obezbeđuje uravnoteženu ishranu, a mlečna formula, dodatno obogaćena Omega 3 masnim kiselinama, „Plazma keksiće za decu“ čini dragocenom podrškom u zdravom rastu i razvoju mališana.
Svojom bogatom ponudom, kompanija Bambi-Banat neprestano se trudi da odgovori na želje svojih potrošača i da svojim, kvalitetnim proizvodima, zadovolji sve njihove potrebe.

 

Povezana vest:  Kiehl’s Since 1851 otvario svoja prva vrata u Srbiji