dani_poklona_nov2012 

„Dani poklona“ u Delta Cityju
 
Pero Art Centar i Delta City po prvi put organizuju festival  „Dani poklona“ koji će biti održan 28 i 29. novembra u glavno holu.
U duhu predpraznične atmosfere, pravo je vreme da se odaberu pokloni, a mesto na kom će posetioci moći to da učine je  ova dvodnevna manifestacija. Cilj ovog festival je da svojom ponudom obogati asortiman u oblasti modne ponude tržnog centra.  Ova manifestacija je odlična prilika za sve one koji žele da obraduju svoje najbliže unikatnim, dekorativnim predmetima za kuću i originalnim modnim asesoarima . Među izlagačima će se naći mnogobrojni dizajneri unikatnih predmeta ali i butici koji će imati bogat asortiman.  Pored modne ponude na festivalu se mogu naći proizvodi vrhunskog kvaliteta kao što su čokolade, pića, ukrasne kutije, čestitke i raznovrsne pikanterije. Posetioci će moći da pronađu neodoljive poklone po povoljnim cenama , a koncept festivala je takav da svako može naći nešto za sebe.
Ovom prilikom Pero Art Centar i Delta City vas pozivaju da posetite ovu  zanimljivu manifestaciju i da se pripremite za predstojeće praznike.

 

Povezana vest:  Splićanke bi i u crnini pred oltar