New_Yorker_u_NS

New Yorker otvorio drugu prodavnicu u Novom Sadu!

U četvrtak, 29. novembra, vodeći modni brend za mlade iz Nemačke  predstavio je svoju najnoviju kolekciju u Tržnom centru BIG u Novom Sadu na površini od više od 850 kvadratnih metara.

Danas, 29. novembra, vodeći nemački brend za mlade New Yorker otvorio je svoju drugu prodavnicu u Novom Sadu. Smeštena u Tržnom centru Big na Sentandrejskom putu, nova prodavnica nudi kupcima širok spektar najnovijih trendova svih New Yorker brendova FISHBONE, FISHBONE SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED. Ponuda se najvećim delom sastoji iz odeće za mlade, farmerki, sportske odeće i urbanih trendova za sve one koji prate trendove, a nudi se i veliki izbor nakita i donjeg veša

Povezana vest:  Za posetioce Beer Festa Apatinska pivara je i ove godine pripremila odličan provod i brojna iznenađenja

Promoteri su delili besplatne vaučere koji se mogu iskoristiti samo na dan otvaranja. Kupci su uživali u posebnom DJ miksu najnovijih muzičih bitova. Otvaranje nove prodavnice se proslavilo uz veliki broj specijalnih ponuda i popusta.

NEW YORKER ZIMSKA KOLEKCIJA 2012. nudi glamuroznu, elegantnu i udobnu odeću u rok stilu

ŽENSKA KOLEKCIJA – Gusto tkani džemperi u ovalnoj formi, kaputi sa krznenim kapuljačama i topli pleteni dodaci – uz njih pobeđujemo hladnoću sa stilom. Aktuelna je i odeća koja prati liniju tela – helanke sa životinjskim printom i tamnocrvene uske farmerke. Odaberite raznobojne čipkane suknje, šljokičaste haljine, smele potpetice sa nitnama ili opasne čizme sa pertlama i svetlucave šnale za kosu za ludi noćni provod. Iscepan teksas šorts u crnoj boji odlično se kombinuje sa kratkim kožnim jaknama.

Povezana vest:  Boris Beker dobio sina

MUŠKA KOLEKCIJA – Opredelite se za lagane teksas košulje sa tregerima sa uskim vojničkim pantalonama i šeširom – ništa nije tako privlačno kao ova kombinacija. Čizme sa pertlama daju upečatljiv izgled. Vuneni sakoi i sportske jakne od mešovitog materijala nose se preko sjajne majice sa printom. Nosite džemper preko kariranih košulja za muževan izgled. Odaberite tamne farmerke ušuškane u čizme sa svetlim jaknama i džemperima sa rejsfešlusom. Tople vunene kape i tople šalove u sivim i bež tonovima ne smete propustiti.

Povezana vest:  VIRTUELNO POSTAJE STVARNO(ST)

New Yorker je prisutan u Srbiji od 2007. godine, kada je u Novom Sadu otvorena prva prodavnica. Od 29. novembra, nemački modni brend broji 17 prodavnica u Srbiji, uključujući i novootvorenu u Novom Sadu. Najveća New Yorker radnja nalazi se u beogradskom šoping centru UŠĆE, na površini od skoro 1.000 kvadratnih metara. Sa snažnim međunarodnim prisustvom, New Yorker se konstantno širi, a planira se otvaranje novih prodavnica i tokom 2013. godine.

New Yorker prodavnica u Tržnom centru BIG u Novom Sadu je otvorena u četvrtak 29. novembra u 10.00.