klizaliste_1_2012
Otvoren Delta City Ice park
 
Delta City Ice park večeras je svečano otvoren ispred šoping mola nastupom slovenačke klizačke trupe „Lucky Lookers“. Oni su zajedno sa vođom trupe, poznatim klizačem Lukom Klasinc, priredili nezaboravno veče klizačkih bravura i animacija na ledu. Među onima koji su se takođe pobrinuli da na otvaranju bude zanimljivo, bili su i pevačica Martina  Vrbos i maneken Vladimir Vuksanović, koji su oprobali svoje umeće na ledu. Brojni posetioci koji su se okupili ispred Delta Cityja uživali su u programu, a bili su posluženi i toplom čokoladom.
Ono zbog čega će Beograđani voleti ovo klizalište,  jeste specijalni program koji će za njih svakodnevno biti organizovan. Za najmladje to će biti škola klizanja, osnove umetničkog klizanja, vrtić na ledu, ledene igre i izazovi kao i ledeni teatar. Nešto stariji imaće priliku da uživaju u hokeju, klizanju za porodicu i zaljubljene, diskoteci na ledu i slično.
Delta City Ice park radiće cele zimske sezone, od 10 do 22 časa, svakog dana kao i vikendom. Za sve one koji nemaju klizaljke, obezbeđeno je iznajmljivanje. Sat i po vremena klizanja košta 150 dinara, a za iznajmljivanje klizaljki potrebno je izdvojiti isto toliko.
 
Povezana vest:  Nova godina u Beogradu na vodi – najlepši provod, ali i ušteda energije