Super_star_na_dan

Monnalisa i Hitch Hiker Super star na dan

Danijela_Karic_Martac_sa_porodicomPrvi dan modnog dešavanje za decu  “SUPER STAR NA DAN” održao se 15.  decembra 2012. godine u Mercator Centru Beograd. Preko 140 dečaka i devojčica, koji su se unapred prijavili, birali su najlepšu garderobu iz svih Monnalisa i Hitch-hiker kolekcija i nakon simpatičnog momenta nameštanja frizure i šminkanja pozirali ispred fotografa Petra Vujanića, tako da je ceo događaj izgledao kao profesionalno modno fotografisanje. Specijalno za tu priliku centralni trg Mercator Centra Beograd  pretvoren je u nesvakidašnju scenografiju- montažnu dečiju sobu sa kutkom za dečake i devojčice i fotografski studio. Kao poklon, mali modeli dobijaće fotografije kao sećanje na ovo nesvakidašnje modno dešavanje. Dešavanju su se priključile i naše poznate ličnosti sa svojom decom.

Povezana vest:  BEOGRADSKA PREMIJERA FILMA "HEY BARTENDER" DOČARALA DUH NJUJORŠKIH BAROVA

Drugog dana Super stara na dan druženje sa mališanima se nastavlja. Očekujemo 150 dece da nam se pridruže i uživaju u stilizovanju u najlepšoj garderobi za dečake I devojčice. Celo dešavanje završiće se dečijom modnom revijom u 18 časova i predstavljanjem najboljih modela Super Stara.

Kao vodeći svetski brend dečije modne industrije Monnalisa uvodi na ovaj način nove standarde na domačem tržištu i pored toga što se ističe svojim kvalitetom i ponudom, donosi i novine u odnosu sa klijentima. Veliki broj prijavljenih mališana govori o tome da je probuđeno veliko interesovanje za fotografisanjem i da roditelji žele da njihova deca, makar tog jednog dana, budu obučena i stilizovana po poslednjoj modi u Monnalisa i Hitch Hiker garderobi. Neki od njih su i naše poznate ličnosti, koje će prisustvovati dešavanju sa svojom decom u subotu, 15. decembra od 18 časova.

Povezana vest:  17. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture – BINA 2022 od 26. maja do 7. jula

Pozivamo sve da dođu u Mercator Centar Beograd ovog vikenda i zabave se sa svojom decom na ovom nesvakidašnjem modnom dešavanju za dečake i devojčice, Super star na dan!