happy_new_year

DOČEK NOVE 2013.
U Jagodini doček na trgu, zlatnici dežurnima
 
Skupština grada Jagodine organizovaće i ove godine doček Nove godine na centralnom gradskom trgu, a gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović, će u prvim minutama nove 2013. godine dežurnim radnicima podeliti više od 150 zlatnika.
Na gradskom trgu, uz kuvano vino i rakiju, raskošan vatromet, pevaće Bojana Barjaktarević i orkestar Vladana Alempijevića, a gradsko klizalište, koje je takođe na centralnom trgu, radiće celu noć.
Stevanović je izjavio da će zlatnike dobiti dežurni u Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Gradskoj apoteci, Policijskoj upravi, Vatrogasno spasilačkom bataljonu, Gradskoj toplani, Elektrodistribuciji, Gerontološkom centru…
Stevanović će zlatnike, koji su urađeni u „Zlatari“ Majdanpek, uručiti i ekipama Službe hitne pomoći, vatrogascima, pripadnicima saobraćajne policije i policajcima koji će dežurati na gradskom trgu u vreme novogodišnjeg koncerta koji će početi u 22.45 sati.
Zlatnike će Stevanović, u 0.15 sati nove godine, u holu zgrade Gradske skupštine, uručiti i novinarima koji će te noći raditi.
-Ovo je osma godina kako grad dodeljuje zlatnike ljudima koji u novogodišnjoj noći brinu o sigurnosti i zdravlju građana, o toplim domovina, stabilnom snabdevanju strujom –  rekao je Stevanović.
Zlatnike, dar grada, dobiće i bebe rođene 1. i 2. juanuara u porodilištu Opšte bolnice u Jagodini, dodao je Stevanović.

Povezana vest:  Prvi regionalni master program posvećen kreiranju tv serija