udomljavanje_pasa 

Novogodišnja akcija usvajanja napuštenih pasa u Delta Cityju
 
Organizovana akcija usvajanja pasa, u okviru Kampanje odgovornog vlasništva i usvajanja pasa „Najbolji prijatelj“, biće održana u nedelju 23.decembra, od 12 do 14 časova, u šoping-molu Delta City (kod ComTrade shopa).
Na štandovima za usvajanje moći će da se završi sva neophodna procedura i potpisivanje ugovora o usvajanju. Veterinari i tehničari VU„Veterina Beograd“ biće na raspolaganju posetiocima šoping-mola za sve savete koji se tiču odgovornog vlasništva i nege pasa.
Interesantno je da će po prvi put „Veterina Beograd“ na usvajanje ponuditi i štence. Oni odnedavno imaju poseban smeštaj u beogradskim prihvatilištima, svi su prošli neophodni tretman, čipovanje i prve vakcinacije.
Kampanja „Najbolji prijatelj“ ima za cilj podsticanje građana da iskažu odgovoran odnos prema psima. Kao rezultat toga, uvećava se broj čipovanja, vakcinacije i sterilizacije pasa. Pri šetnjama po javnim površinama koristi se povodac, a vlasnici pasa sve više čiste za svojim ljubimcima i tako vode računa o parkovima i ulicama.
Povezana vest:  Životinje nisu novogodišnji poklon