Coca-Cola_praznicni_karavan__zavrsio_svoje_putovanje_u_Ulici_otvorenog_srca

COCA – COLA PRAZNIČNI KARAVAN ZAVRŠIO PUTOVANJE U ULICI OTVORENOG SRCA

 

Tradicionalni Coca-Cola karavan, koji organizuje Coca-Cola Sistem u saradnji sa prijateljima akcije, izdavačkom kućom Laguna, B92 i kompanijom Canon, posetio je 11 gradova širom Srbije. Veliki broj građana priključio se ovogodišnjoj humanitarnoj misiji karavana – prikupljanju knjiga za dečje bolnice. Tako je zajedničkim snagama pokrenuta čarolija i formirana biblioteka na dečijim odeljenjima bolnica, a Coca-Cola volonteri su zajedničke dečije sobe u ovim ustanovama okrečili i opremili novim nameštajem i stvorili kutak gde će mališani uz druženje i knjigu bar na trenutak moći da zaborave na zdravstvene probleme.

Povezana vest:  Fairy uručio donacije dvema institucijama

Pripremljena_soba_radosti_na_Institutu_za_majku_i_dete 

Svi posetioci karavana, a posebno oni najmlađi, uživali su na gradskim trgovima u predstavi koju su im pripremili Deda Mraz i njegova razigrana družina, a zahvaljujući kompaniji Canon kući su kao posebno iznenađenje poneli i fotografiju sa omiljenim „dekom“.

Nakon predstave u svakom od posećenih gradova, Deda Mraz i njegovi pomoćnici su obilazili dečija odeljenja bolnica, gde su izveli predstavu za mališane, odneli im prikupljene knjige i time ispunili misiju ovogodišnjeg karavana, da bar na trenutak ulepšaju praznike deci koja ih ne provode u svojim domovima.

Povezana vest:  FlixBus ponovo na liniji Beograd – Novi Sad – Budimpešta

Coca-Cola karavan posetio je Šabac, Novi Sad, Suboticu, Niš, Surdulicu, Zaječar, Kruševac, Kraljevo, Užice i Kragujevac, a svoje putovanje karavan je završio u Beogradu na manifestaciji Ulica Otvorenog srca.