Nova_Iskra_01photo_Relja_Ivanic

NOVA ISKRA otvoreni dan

 

Drugi po redu OTVORENI DAN Nove Iskre zakazan je za petak 11. januar, kada će u periodu od 10 do 19 časova vrata dizajn inkubatora u ulici Gavrila Principa  biti otvorena za sve zainteresovane, posebno one koji žele da se prijave za članstvo u Designers Lab-u. Poziv je otvoren do petka 18. januara.

Otvoreni dani Nove Iskre održavaju se najmanje jednom mesečno, i prilika su za širu javnost i zainteresovane profesionalce da se u neformalnoj atmosferi upoznaju sa prostrom, timom i aktivnostima novootvorenog dizajn inkubatora u Beogradu. Tokom čitavog dana, Nova Iskra biće otvorena za vas, a članovi Nova Iskra tima biće tu da odgovore na sva pitanja i predstave vam prostor.

Povezana vest:  Taylor Swift predvodi listu zvezda najvećega srca u 2013!

Istovremeno, ovo je i prilika za sve zainteresovane za članstvo u DESIGNERS LAB-u, co-working segmentu prostora, da upoznaju  prostor i uslove rada, kao i da dobiju sve neophodne informacije iz prve ruke. Podsećamo da je otvoreni poziv za članstvo u DESIGNERS LAB-u otvoren do petka 18. januara 2013, a svi detalji o vrsti članstva i načinu prijavljivanja mogu se naći na sajtu Nove Iskre

Povezana vest:  Otvoren konkurs za Samit mladih

http://novaiskra.com/sr/news/otvoreni-poziv-za-članstvo-u-designers-lab-u .

Prostor Nove Iskre obuhvata površinu od 350m2 u ulici Gavrila Principa, a njegov centralni deo zauzima 18 opremljenih radnih jedinica, upravo segment koji nosi naziv DESIGNERS LAB. Ovaj otvoreni poziv odnosi se na korišćenje zajedničkog radnog prostora prema „co-working“ modelu. Poziv je namenjen svim zainteresovanim mladim profesionalcima uzrasta od 22 do 35 godina iz širokog polja dizajna (od dizajna proizvoda i enterijera, preko arhitekture do grafičkog dizajna, weba i drugih vidova vizuelnih komunikacija), a posebno onima koji imaju izrazitu potrebu za kvalitetnim radnim prostorom, usavršavanjem i zajedničkim radom.

Povezana vest:  Novogodišnji spektakl u zagrebački klub Mansion

U međuvremenu, kafa, čaj i Nova Iskra vas očekuju ovog petka! Adresa je Gavrila Principa 43.