Sara Jovanovic - naslovna

Sara Jovanović na naslovnoj strani Cosmopolitana

U novom izdanju Cosmopolitan magazina za mesec februar , koji će biti u prodaji od 31. januara, čitaoci mogu videti Saru Jovanović, jednu od finalistiknja takmičenja „Prvi glas Srbije“, na naslovnoj strani.
Mlada i vrlo energična Sara zaokuplja pažnju javnosti već neko vreme svojom neverovatnom energijom i posvećenošću sceni, što je i bio povod da magazin Cosmopolitan uradi ekskluzivnu priču sa mladom zvezdom. Predviđajući joj sjajnu karijeru, u znak podrške, uredništvo lista odlučilo je da se Sara nađe na naslovnoj strani Cosmopolitana u društvu poznatih domaćih i stranih ličnosti.
Nova energija na domaćoj sceni je upravo tema novog magazina Cosmopolitan u vidu intervjua sa Sarom Jovanović i ekskluzivnim fotografijama. Sara se odlično snašla u ulozi modela ali i dobrog sagovornika, otkrivajući u intimnom razgovoru za Cosmopolitan:
„ Romantična i dosta pažljiva i dajem 100 odsto sebe što nekad i nije dobro. Imala sam jedno veliko razočaranje, ali se ne kajem. Svako to mora da prođe da bi naučio da voli na pravi način. Moja lekcija je bila da ne budem brzopleta i da uvek razmišljam svojim mozgom, a ne srcem. Za mene je prava ljubav ona u koju je uključena racionalnost,“ izjavila je deventaestogodišnja Sara.
Da je zaista i bila prisutna dobra energija tokom intervjua i fotografisanja, možete da se uverite u ekskluzivnom video snimku na www.cosmopolitan.rs .
Pored intervjua sa Sarom Jovanović Cosmopolitan u novom broju donosi: Erotsku priču čuvenog beogradskog Zverke, Editorijal muškaraca bez odeće i kompleksa, Deset načina da zavedete glumca Momčila Otaševića, Intervju sa manekenkom Đurđom Stojiljković, Devet Sex kvizova…

Povezana vest:  ''PARISKO SOKAČE'' OVOG FEBRUARA U TEMPU