Super Vero-besplatne predstave (1)
Besplatne predstave od danas i na Novom Beogradu
 
 
Predstavom „Lenji Grad“, u izvođenju „Animacije Mreža“, kompanija Veropoulos je danas nastavila sa realizacijom projekta „besplatne predstave za decu, subotom u Super Veru“. Iako se projekat sprovodi već dve godine sa zapaženim uspehom u TC „Super Vero Voždovac“ (Vojvode Stepe 253) mališani iz gradske opštine Novi Beograd prvi put su imali priliku da uživaju u programu prilagođenom dečjem uzrastu u TC “ Super Vero Novi Beograd“(Milutina Milankovića 86a, prostor kod igraonice).
Do sada smo besplatne predstave imali samo u objektu „Super Vero Voždovac“. Kako su i deca i roditelji iz lokalne zajednice na Voždovcu veoma dobro reagovali i u velikom broju posećivali predstave, odlučili smo ne samo da nastavimo projekat u TC „Super Vero Voždovac, već i da počnemo da ga realizujemo u TC „Super Vero Novi Beograd“. Nadamo se da ćemo uspeti da izmamimo osmehe najmlađih sugrađana. – kompanija Veropoulos d.o.o.
Da podsetimo, projekat „Besplatne predstave za decu“ realizuje se u saradnji sa restoranom „Full Plate“ (TC „Super Vero Voždovac“, 1. sprat) od 23.decembra 2011.godine i svake subote se izvode posebno pripremljene predstave interaktivnog karaktera za decu uzrasta od 3 do 12. godina. Do sada je realizovano 50 predstava i animacija. U TC „Super Vero Voždovac“ (Vojvode Stepe 253), predstave će početi od sledeće subote, 9.2.2013.godine I izvodiće se u terminu od 14 sati.
Povezana vest:  EFFACLAR - EFIKASNO REŠENJE ZA PROBLEMATIČNU KOŽU!