Mozzart na sajmu u Londonu

Kompanije Mozzart i Triple Crown na najvećem sajmu igara na sreću ICE 2013

Najveći sajam igara na sreću na svetu upravo se održava u Londonu uz učešće više stotina izlagača sa svih kontinenata. Jedan od najzapaženijih nastupa i ove godine imaju srpske kompanije Mozzart i Triple Crown sa proširenom paletom proizvoda, od kompletnih softverskih rešenja i risk menadžmenta za organizaciju sportskog klađenja do serije različitih elektronskih ruleta inovativnog dizajna.
Sada već svetski poznati rulet Triple Crown, koji potpisuje jedan od najplodnijih industrijskih dizajnera današnjice – Karim Rashid i dalje privlači nepodeljenu pažnju stručnjaka i posetilaca sajma. Pored nesvakidašnjeg i nadasve funkcionalnog dizajna, rulet Triple Crown privlači pažnju stručnjaka krajnje inovativnim tehničkim rešenjima sa tri aktivna točka i proširenim mogućnostima za igru.
Tehnicke inovacije i atraktivne mogucnosti za igru ruleta Triple Crown privukle su pažnju i Majkla Džonsa, direktora Državne lutrije Ilinoisa, Sjedinjene Američke Države, koji se na štandu kompanije Mozzart detaljno raspitivao o svim mogućnostima srpskog avangardnog ruleta.
Kompanija Triple Crown je predstavila i dizajnerski potpuno novu liniju klasičnih ruleta pod imenom “Key One“ koja je namenjena manje zahtevnim klijentima i koja je već pobrala prve simpatije.
Ove godine, londonski sajam igara na sreću se po prvi put održava u poznatoj hali Excel, na 32.000 kvadratnih metara izložbenog prostora i uz prisustvo više od 200 najvećih i najrenomiranijih izlagača iz preko 50 država iz celog sveta.

Povezana vest:  BAJKODANI U BIG ŠOPING CENTRU