Najduzi poljubac takmicari

Najduži poljubac u Forum šoping centru

Ivana Zlatković i Nikola Nikolić pobednici su igre „Najduži poljubac“, koju je, u znak proslave Dana zaljubljenih, organizovao Forum šoping centar.
Pobednički par se ljubio čak 56 minuta bez prestanka, a kao nagradu, dobili su vaučer u vrednosti od 14.000 dinara za kupovinu u prodavnici Ovisesse. Vicešampioni u ovoj igri, Jovana Ristić i Miljan Marinković, osvojili su srebrnu narukvicu, poklon prodavnice Silever shop. Ostali parovi dobili su po privezak u obliku srca, dar Foruma.
Podsetimo, Forum šoping centar je u svojevrsnom takmičenju za zaljubljene, u subotu 16.februara, omogućio svim zainteresovanim parovima da se oprobaju u nekoliko igara – ljubavni tango, ćorave bake, najduži poljubac, sentiš kviz i ljubavne poruke. Učesnici su morali da pokažu koliko su brzi, spretni, ali i koliko se vole.
Zanimljivo je da je par koji je odneo pobedu za najduži poljubac, trijumfovao u još jednoj igri – „Ćorave bake“. Ivana je, vezanih očiju, za samo 18 sekundi, pronašla svog dečka Nikolu. Za to su nagrađeni svečanom večerom za dvoje u restoranu Riva. Sjajne rezultate pokazali su i Marija Miljković i Stefan Tomić, koji su osvojili najveći broj poena u „Sentiš kvizu“, takmičenju u kojem su pokazili koliko dobro poznaju strane i domaće ljubavne balade. Oni su dobili su vaučer od 5.000 dinara za kupovinu u prodavnici Bata, a istu nagradu osvojili su Jovana Murić i njen partner za prvo mesto u igri „Ljubavni tango“.
Zanimljivo je da su prva tri mesta za najoriginalniju poruku na „Zidu ljubavi“ u Forum šoping centru, osvojile pripadnice lepšeg pola. Valentina Momčilović, Sanja Jovanović i Miroslava Jovanović, takođe su nagrađene vrednim poklonima za svoje ljubavne stihove.

Povezana vest:  Traži se najbolji srpski brejker