Live 9094 credit CHippendalesInc SM

CHIPPENDALES MOMCI STIŽU U BEOGRAD

Momci iz Chippendalesa spremni su za svoj prvi nastup u Srbiji. Njih 12 dolazi u Beograd već večeras, u ponedeljak, 4.03., tri dana pre nastupa noseći 20 kofera garderobe. Svoje slobodno vreme, između svakodnevnih proba i priprema u teretani Kombank Arene i solarijumu, iskoristiće i za obilaske prestonice, isprobavanje specijaliteta i noćnog života. Upravo zbog toga, odabrali su hotel u samom centru grada.
Nastup u Domu sindikata, u četvrtak, 07.03. biće njihov prvi nastup na evropskoj turneji. Pre izlaska na scenu, upoznaće se i družiti sa damama uz šampanjac u backstage-u.
Da vode računa o svom izgledu, pokazuje i poprilično skromna lista zahteva. Naime, momci žele da ih u garderobi čeka samo voćni sok, voda i dijetalna coca cola. Od hrane su naručili italijanske specijalitete i piletinu.
Provokativni nastup Chippendalesa trajaće dva sata.
Chippendales je osnovan 1970. godine a kvalitet njihovih koreografija i izvođenja dali su im zvanje prve profesionalne muške plesne trupe po čemu se izdvajaju od ostalih, običnih striptiz trupa. Iza njihovih nastupa stoji ozbiljna kompanija sa velikim nizom pratećih sadržaja. Tako su Chippendales postali zvanični promoteri popularnog bestselera „50 nijansi siva“ i u okviru njihovog zvaničnog sajta mogu se poručiti „suveniri“ inspirisani ovim bestselerom kao i ovi romani.
Interesovanje za njihov prvi nastup u Beogradu je veliko tako da vas podsećamo da svoju ulaznicu nabavite na vreme.
Za Chippendales možete nabaviti specijalnu VIP ulaznicu po ceni od 5000 dinara koja uključuje upoznavanje sa momcima iza scene i čašu šampanjca kao i mesto u prvim redovima. Ove ulaznice su limitiranog broja.
Ulaznice za su u prodaji po sledećim cenama: 2200, 2500, 2900, 3500 i 5000 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Povezana vest:  Fly Fly ponovo najbolji