jabukaU Domu omladine Beograda 26. i 27. marta Prolećni festival zdravlja

Prolećni krio-sejv festival zdravlja (ishrane, dijetetike, velnesa, alternativne medicine, zdravstvene i kozmetičke nege) biće održan u utorak i sredu, 26. i 27. marta, od 10 do 20 sati u Domu omladine Beograda (Makedonska 22). Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, etno sela, kao i svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom.
Na četiri nivoa u Domu omladine javnosti će se predstaviti više od 70 izlagača, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.500 ljudi. Zainteresovani građani moći će da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote. Na nekoliko štandova za građane će biti organizovani i besplatni pregledi. Zanimljiv će biti i „Dečji kutak“, gde će mališani moći da crtaju i učestvuju u radionicama. Očekuje se da manifestaciju poseti više od 20.000 građana.
Pokrovitelji festivala su Ministarstvo zdravlja, Sekretarijat za zdravstvo, Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije, Lekarska komora Srbije, Crveni krst Srbije, Dom zdravlja „Stari grad“, Olimpijski komitet i Sportski savez Srbije.

Povezana vest:  28. Prolećni festival zdravlja u Domu Vojske Srbije