Chippendales

Vreli nastup trupe „Chippendales“ oduševio Beograđanke

Muška plesna trupa „Chippendales“ priredila je večeras u Domu sindikata dvočasovni provokativni šou, kojim su oduševili Beograđanke.
Velika dvorana Doma sindikata bila je puna žena svih generacija. Muškaraca je bilo samo među tehničkim osobljem i u obezbeđenju, a bila je i nekolicina fotoreportera koji su se tu zadesili po zadatku.
Doterane i sa spremljenim mobilnim telefonima za fotografisanje, dame su dočekale 10 atraktivnih momaka aplauzom i vrištanjem, koje se intenziviralo već sa prvim otkopčavanjem košulja.
Uz erotski ples, pesme Enrikea Iglesijasa, Majkla Džeksona, Džoa Kokera, grupa „Prodigy“, „Metalica“, momci su menjali kostime – od loših momaka sa ulica Njujorka, preko građevinskih radnika, mafijaša i policajaca, so bajkera, mornara i kauboja.
Svlačenje odeće, naročito cepanje i bacanje majca u publiku i skidanje bokserica i tangi pratilo je vrištanje u punoj sali Doma sindikata, dok su šeširi poslužili za prekrivanje intimnih delova tela.
U više navrata „Chippendales“ su izvodili devojke na scenu, te je tako prva bila prinuđena da obuče jednom od članova trupe bokserice, pantalone i košulju, drugoj su u krilu igrala petorica, a u svojevrsnoj horor sceni sa mrtvačkim kovčezima, lancima i kožnim mantilima, devojke su skidale bokserice momcima iz trupe.
Zanimljiv je bio kviz, u kome su učestvovale tri devojke – prva je morala da igra u krilu jednom od članova „Chippendales“, druga da pokaže svoju omiljenu pozu u seksu, a treća da odglumi orgazam. Oko pobednice otimali su se Supermen, gospodin i radnik, a sve uz pesmu „I am your man“.
Bio je tu i „Džejms Bond“ koji je uspeo da spasi jednu gospođicu od kriminalaca. Ta tačka se završava kao i filmovi o agentu 007, a scenom Doma sindikata su prošetali i „Ljudi u crnom“.
Atmosfera je dostigla vrhunac kada su se momci rastrčali po sali samo u boksericama i sa policijskim kapama na glavi. Devojke su poskakale, trudile se da ih dodirnu, zagrle ili ih nagovore da ih izvedu na scenu, a oni su im prilazili, igrali u krilu, plesali sa njima, pozdravljali se,“
Posle dvočasovnog „vrelog“ šoua, momci iz trupe su se slikali sa damama, što se naplaćivalo, i davali autograme, a pozvali su ih i da im se kasnije pridruže u kafiću, jer „njihova zabava traje celu noć“.
„Chippendales“ je osnovan 1970. godine kao prva profesionalna muška plesna trupa i danas ova kompanija producira više predstava širom sveta, uključujuchi i stalne na Brodveju i u Las Vegasu.
Svojim prvim gostovanjem u Beogradu započeli su evropsku turneju, a „divljim, razuzdanim i lepim“ Beograđankama su poručili da ih pozovu na rođendane, veridbe i razvode.

Povezana vest:  Za osmehe najmlađih: Humanitarna akcija "Svi smo mi Deda Mraz"