halle berry pr 07

Holivudska zvezda Hali Beri predstavlja od 13. marta 2013. svoju aktuelnu kolekciju za DEICHMANN

Od sezone proleće/leto 2012. je dobitnica Oskara i glumica Hali Beri lice firme DEICHMANN za vrhunsku marku 5th Avenue koju prezentuje priznanjem „I love these shoes!“. Od 13. marta 2013. njen televizijski spot se emituje na austrijskoj televiziji a zatim i u većini evropskih zemalja u kojima je DEICHMANN zastupljen. I ovaj treći spot je jedna vrsta očitovanja ljubavi aktuelnim modelima iz njene kolekcije koja je između ostalog već dostupna u filijalama firme. Nova priča se opet vrti oko „fascinacije obućom“.

halle berry mo 04

Zarobljena u stilskom autobusu

Posle napornog dana snimanja Hali Beri prolazi pored otvorenog stilskog autobusa. Očarana mnoštvom obuće u regalima i odećom na mnogim štandovima za odeću, ona ulazi u autobus i zatvara vrata. Kratko nakon toga vozilo kreće jer ga vozač vozi kući nakon završetka radnog dana. Hali Beri uopšte ne shvata šta se dešava jer je potpuno obuzeta neodoljivim svetom obuće i odeće. Iz jednog izgleda prelazi u drugi i oduševljeno se gleda u ogledalu garderobe. Vozač se u međuvremenu dovezao kući i parkira autobus ispred kuće. Halle u autobusu ni o ovome takođe nema pojma. Zadovoljno se smešeći, ona otvara vrata autobusa i na iznenađenje vozačeve kćerke izlazi iz autobusa. Vozač prilazi i shvata šta se desilo. Hali Beri ga nedužno gleda i kaže sležući remenima: „I love these shoes!“

Povezana vest:  Srpska dizajnerka Ivana Pilja osvojila i Dubai

Zamamni stilovi za svaku ženu

Kolekcija 5th Avenue by Hali Beri obuhvata u sezoni proleće/leto 2013 oko 30 modela. Svi su od visokokvalitetne kože a cena im se kreće između 3.390 i 4.490 RSD. Među njima su štikle s otvorenim prstima, seksi balerinke i wedge cipele, glamurozni hajhils, cipele s kaiševima i sandalete. Odgovarajuće torbe zaokružuju kolekciju. Nije čudo što Hali Beri zaboravlja sve oko sebe i svoje cipele pretvara u glavne glumce.
Ženstveno i sa stilom: Uz opuštene, duge majice bez rukava i uske pantalone s faldama u jakim tonovima boje lososa Halle Barry nosi na primer seksi štikle s kaiševima s klinastom petom od pluta u bojama u harmoniji. Ove ili zatvorene klinaste pete s malim cipelama s otvorenim prstima dobro idu uz vazdušaste letnje haljine malo do iznad kolena. Opuštena otmenost je moto Halle Barry za urbani izgled za svaki dan:uz lagano odelo s pantalonama u pastelnom tonu svetlobež boje ona nosi na primer svetloplave cipele s otvorenim prstima s platformom na delomice obloženoj klinastoj peti od pluta. U skladu s tim ona bira veliku torbu od velura sa puno mesta za sve i svašta.
Veoma sofisticirano, ali apsolutno ženstveno – opuštena kombinacija od kratkih pantalona bele boje i sportske duge bluze bež boje privlači svakoga. Osim toga, tirkizne balerinke optočene štrasom ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Izgled koji glumica prema vlastitom priznanju rado za vrućih dana na plaži alternativno zaokružuje lakim sandaletama.

Povezana vest:  POČINJE BLACK 'N' EASY FASHION WEEK

PHOTO: DEICHMANN

{vsig}HALLY_DEICHMANN_2013{/vsig}