Sajam-kozmetike-april 201321. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja Dodir Pariza 6. i 7. aprila

21. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja Dodir Pariza biće održan 6. i 7. aprila 2013. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Biće to pravo mesto za sve one koji vode računa o svom izgledu. Beograd će biti mesto okupljanja proizvođača, predstavnika i distributera najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Izlagači iz zemlje i iz inostranstva predstaviće posetiocima sajma svoje proizvode i usluge. Dodir Pariza je najveća manifestacija sa dugogodišnjom tradicijom, ne samo u regiji Balkana, već i Centralne, Istočne i Jugoistočne Evrope. Prethodni sajam ugostio je preko 20000 posetilaca.
Sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, ali i bogat takmičarski program.
Na štandovima kozmetičkih kuća, pored preporuka priznatih dermatologa i kozmetologa, naći ćete i sve preparate i aparate za negu Vaše kože. Kako izgubiti kilograme, održati mladalački izgled lica ili uvećati usne, samo su neke od tema o kojima će sa Vama razgovarati stručnjaci iz raznih oblasti.
Posetite frizerske štandove i saznajte sve o novinama u ovoj oblasti. Potražite savete od stručnjaka poznatih svetskih frizerskih brendova. Pored saveta o modelu frizure koja bi Vam najbolje pristajala, o boji kose koja ide uz Vaše lice, na frizerskim štandovima pronaći ćete i proizvode koji će Vašoj kosi pružiti neophodnu negu.
Za sve profesionalce i ovoga puta će se na sajmu održati edukativna predavanja i radionice. Ukoliko želite da budete u toku sa dešavanjima u industriji lepote, posetite kozmetički workshop centar. Uz kupljenu sajamsku ulaznicu, ulaz u workshop centar je slobodan.
Obezbedite svojoj kosi, svojoj koži, svojim noktima najbolje preparate po sajamskim cenama. Obradujte sebi drage osobe nečim posebnim.
Ne zaboravite, 6. i 7. april 2013. Beogradski sajam, Hala 2. Od 10 do 20 časova. 21. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja Dodir Pariza. Budite na pravom mestu.

Povezana vest:  Lečići i Živić na humanitarnoj žurki