stanija kleopatraStarleta Stanija u ulozi Kleopatre promovisala Egipat u Berlinu

Potencijalna učesnica rijeliti šoua „Farma“ srpska starleta Stanija Dobrojević promovisala je Egipat na sajmovima turizma u Beogradu i Berlinu. Stanija je vikend provela u Nemačkoj, na Sajmu turizma gde je bila promoter ETA-e, turističkih vlasti Egipta. Na štandu jedne od najpopularnijih svetskih turističkih organizacija, starleta je ljubazno odgovarala na pitanja o Egiptu, i aktuelnoj situaciji u ovoj afričkoj zemlji. Nije poznato koliku novčanu sumu je Dobrojevićeva dobila za ovaj angažman, ali ako je suditi po njenim izrazima zadovoljstva, Egipćani su joj poprilično popunili budžet.
-Već izvesno vreme sarađujem sa Evropskim konzulatom za turizam u vladi Egipta, maksimalno sam upućena u celu situaciju i sa zadovoljstvom promovišem Egipat, kaže Stanija, koja je iz Berlina produžila ka Sjedinjenim državama.
Starleta će, sasvim je izvesno, početkom sezone povesti i prvu turu putnika iz Srbije, koji će direktno, avionima Turkiš erlajnsa odleteti put Egipta, tačnije Hurgade i Šarm el šeika, inače omiljenih srpskih destinacija.

Povezana vest:  Pet znakova da ne jedete dovoljno kako biste SMRŠALI

Konzul: Oduševljeni smo Stanijom!

Visoki konzul za turizam u vladi Egipta Ahmed Ismail, kaže da Stanija na najbolji mogući način obavlja sva svoja zaduženja:
-Bolje promoviše Egipat od bilo koje Egipćanke. Savladala je materiju i kada je čovek sluša, ni po čemu ne bi mogao steći utisak da dolaz iz Srbije a ne iz naše zemlje. Srbi su naša braća i očekujemo ih u Egiptu, kaže Ismail.

Povezana vest:  Ulica nazvana po junakinji kompjuterske igrice