SOPING CENTAR KARABURMA 1OTVOREN JE ŠOPING CENTAR KARABURMA

Na Karaburmi je danas Beograđanima svoja vrata otvorio novi Šoping centar Karaburma, uz poruku: „Omiljeni brendovi na poznatom mestu“. Čast da prvi uđu, prošetaju i procene izgled Merkurovog novog Šoping centra imale su ugledne zvanice koje su pozdravili generalni direktor Merkura Milan Borota, predsednik uprave Merkur grupe Blaž Pesjak i predsednik gradske opštine Palilula, gospodin Stojan Nikolić.
Na ceremoniji otvaranja generalni direktor Milan Borota je izjavio: „Od danas, Beograd je bogatiji za novi savremeni šoping centar. Veliko interesovanje koje već vlada dokazuje da je reč o pravom pogotku, kako lokacije koja garantuje prijatno iskustvo kupovine, tako i izbora široke palete omiljenih brendova potrošača“, i dodao „Verujem da će kupci u Šoping centru Karaburma naći sve što im je potrebno i da će centar ubrzo postati omiljeno mesto kupovine ne samo stanovnika Karaburme, već svih Beograđana.“
Ponuda Šoping centra Karaburma obuhvata veliki broj brendova, koji će zadovoljiti i najprobirljivije kupce. Među njima su: prestižni DIY lanac Merkur, C&A, Takko, Deichmann, SportVision, Jysk, knjižare Serendipiti i Spektra, Lavirint, supermarket „Roda“, drogerija „DM“, VIP menjačnica, i prodavnica mobilnih telefona „Handy“.
U kontaktu sa kupcima koje je zabavljao glumac Srđan Ivanović, saznali smo da su vrlo zadovoljni ponudom Centra, koji je svojim povoljnim cenama, ugodnim enterijerom i bogatim asortimanom proizvoda uspeo da ih iznenadi i pruži im i više nego što su očekivali.
Tokom prvog meseca upoznavanje sa potrošačima biće praćeno smehom i zadovoljstvom, zanimljivim sadržajima, fenomenalnim popustima i do 50%, akcijama, iznenadjenjima, tematskim danima….i… da ne otkrivamo baš sve.
Šoping centar Karaburma (Mirijevski bulevar 18b) očekuje vas sa radošću svakog dana!

Povezana vest:  Humanitarna akcija Immo Outlet Centra ”Mame za mame“