RADNI PLAKAT BAZAR

REFORMA @ Galerija Eurocentar, 4-13. april 2013.

Udruženje „Retro Chic“ poziva sve da posetite prvu po redu, prodajnu izložbu unikata u okviru projekta „ReFORMA“ koji je pokrenulo naše Udruženje u saradnji sa Galerijom Eurocentar, gde se svim dizajnerima, umetnicima i rukotvoračima otvara mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru, a posetiocima mogućnost kupovine unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i dr.
Koncept projekta „ReFORMA“ čine dve odvojene celine – PRODAJNA IZLOŽBA i MODNI BAZAR, koje imaju zajednički cilj – kreiranje ozbiljne platforme za promo i plasman domaćeg dizajna.
PRODAJNA IZLOŽBA autorskih radova u galeriji biće organizovana kao standardna izložbena postavka u trajanju od 7 dana, i biće otvorena za posete svakodnevno od 12-20h. U okviru izložbe, oko 35 odabranih umetnika i dizajnera će predstaviti svoje unikatne radove, a vaši domaćini u Galeriji biće članovi  udruzenja.
MODNI BAZAR u trajanju od 3 dana biće otvoren od 11-13. aprila, svakodnevno od 12-20h i na njemu će svoje radove predstaviti oko 50 modnih dizajnera, primenjenih umetnika, rukotvorača, stilista, modnih frizera, make up artista i fotografa iz cele zemlje i regiona.
Na bazaru vas očekuju najsvežije prolećne dizajnerske kolekcije i, naravno, VELIKI SEZONSKI POPUSTI.:)
Za umetnike i dizajnere Konkurs je još uvek otvoren – svi zainteresovani prijave za učešće mogu slati na [email protected] do 5.4.

Povezana vest:  Eminem ispred Kristijana Ronalda kao najpopularniji otac