Blogeri Fashionbloger.rsFASHIONBLOGER TAKMIČENJE – KO ĆE BITI NOVI MODNI BLOGER SRBIJE?

Sve što predstavlja modu, možete veoma lako da kupite, ali stil je vaš lični izraz!
Potraga za novim modnim blogerima je počela! Pošaljite nam sliku svog styling-a i učestvujte u takmičenju za najboljeg blogera Srbije!

Blogeri imaju veliku moć i uticaj u modnom svetu. Oni sede u prvim redovima revija svih najprestižnijih svetskih dizajnera. Pored toga takođe mogu imati uticaj na to u kom pravcu će se trendovi razvijati u narednoj sezoni. Srpska scena blogera je još uvek u razvoju. Postoji nekoliko veoma poznatih modnih blogera koji svakodnevno objavljuju slike i tekstove u nadi da će zadovoljiti hiljade čitalaca koji ih prate kako na blogu, tako i preko društvenih mreža. Svaki od njih ima svoj posebni stil i pokušava da se razlikuje od okoline, pokušava da ubedi mlade da treba sami da grade svoj stil, a ne samo slepo da prate neke svoje idole.
Najveći srpski modni blogerski portal u svom timu ima poznata imena u svetu blogovanja: Anastasija Milojević, Jelisaveta Đukanović, Milica Obradović, Marija Veljković, Jovana Radojičić, Jovana Đokić, Jelena Nikolić, Tamara Kalinić, Anđela Vitorović. Tu su naravno i naši prošlogodišnji finalisti Jovana Petrović, Aleksandar Ranković i Svetlana Žmukić, koji su za veoma kratko vreme uspeli da nađu svoje mesto na širokom blogerskom nebu koje iz dana u dan ima nove članove. Moda je u Srbiji jako popularna, svi žele da su u trendu.
Fashionbloger.rs pored svojih ustaljenih članova je stalno u potrazi za novim blogerima.
Da li ste kreativni? Volite modu? Mislite da je vaš stil jedinstven? Pokažite nam to, predstavite se, pošaljite nam sliku jednog vašeg styling-a i prijavite se na takmičenje Fashionbloger.rs – potraga za novim modnim blogerom! Prijave su moguće preko našeg internet portala kao i preko facebook profila. Poslednji dan za prijavu je 15.april 2013. Zatim će stručni žiri izabrati 12 finalista koji će se predstaviti na reviji 27.aprila 2013. u 17h, u UŠĆE Shopping Centru kada ćemo izabrati novu modnu blogersku ikonu!

Povezana vest:  Komercijalna banka nagradila najuspešnije poljoprivrednike