Aleksandra Dabic, pobednica Karaoka izazovaStaropramen nagrađuje mlade talente: biramo najtalentovanije pevače u Srbiji

Počinje novi serijal takmičenja talenta u pevanju, Staropramen karaoke izazov: – U današnje vreme, šanse se teško dobijaju. Mladim pevačima je skoro nemoguće da ih neko čuje i vidi, kao i da pokazu koliko mogu i znaju i baš zato Staropramen radi pravu stvar! Radujem se takmičenju u kojem će svi koji imaju pevačkog talenta moći da pokažu svoje mogućnosti. Zajedno ćemo izabrati pobednika koji će, između ostalog, steći pravo i na jedan besplatan semestar u trajanju od 4 meseca u mojoj školi u Beogradu. Nadam se da će konkurencija biti žestoka i da ćemo se, iznad svega, super zabaviti! – izjavila je Aleksandra Radović
Treću godinu za redom Apatinska pivara bira najtalentovanije pevače širom Srbije. Preko 400 takmičara u 15 gradova koji su učestvovali na Staropramen karaokama u 2011. i 2012. godini podstakli su tim Apatinske pivare da i ove godine krene na put u potrazi za talentima.
Za podršku učesnicima i nezaboravnu atmosferu širom Srbije biće zadužena poznata voditeljka Marija Kilibarda koja će sa Staropramen timom obići Novi Sad, Smederevo, Beograd, Kostolac, Priboj, Zrenjanin, Pančevo, Čačak, Lazarevac, Suboticu, Bačku Palanku, Zaječar, Kragujevac, Kraljevo, Užice, Niš i Jagodinu.
Gradski pobednici iz 17 gradova nadmetaće se za glavnu nagradu u Beogradu – besplatan semestar u školi pevanja Aleksandre Radović. Stručni žiri na čelu sa Aleksandrom Radović proglasiće nacionalnog pobednika Staropramen karaoka izazova, a vredne nagrade očekuju i ostale finaliste.
Za izbor gradskih pobednika biće zadužen žiri sastavljen od predstavnika lokalnih medija, organizatora takmičenja i predstavnika lokala u kom se takmičenje održava. Značajno mesto u žiriju pripašće i publici koja će svoj glas dati navijanjem i jačinom aplauza.
Pobednike gradskih takmičenja očekuje četvorodnevno putovanje u Prag za dve osobe, a zanimljive nagrade očekuju i takmičare koji se budu plasirali na drugo i treće mesto.

Povezana vest:  Knjiga o ljubavi Izraelke i Palestinca postala bestseler