wudi sajamXI WUDY DEČIJI SAJAM OD 26.APRILA – DO 28.APRILA

XI Wudy dečiji sajam otvoren je u hali 3 Beogradskog sajma. Traje i tokom vikenda od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan.
Manifestaciju je svečano otvorio Igor Marinković, specijalni savetnik ministrke za sport i omladinu Alise Marić, a pored njega malim i velikim posetiocima su se obratili Dane Korica, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije; Željko Tanasković, predsednik Saveza za školski sport; Zeljka Zebić ispred Agencije za bezbednost saobraćaja.
Veliki broj izlagača predstavlja svoje proizvode kako za najmlađe tako i za celu porodicu. Od svega po malo i sve na jednom mestu – tako se može opisati ukratko sajamska ponuda izlagača.
I ovog puta najviše pažnje privukla je Žandarmerija Beograd koja sa mališanima prolazi posebnu obuku, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada Beograd oduševili su decu, posebno kada su shvatili da mogu da uđu u specijalna vozila, sednu na motor, uključe sirenu. Savez za školski sport na svom štandu roditeljima daje sve potrebne informacije o sportovima za decu kod nas.
Sa bine se prvog dana orila pesma, a na sportskom terenu deca su plesala, trčala, igrala se. Tako će biti i tokom vikenda. Decu očekuju nagradne igre poput Wudy trke u dzakovima na sportskom terenu I Wudy nabaci obruč na bini za koje je potrebno da ih roditelji prijave nešto ranije na štandu sponzora.
Pored WUDY kao generalnog sponzora, sponzori manifestacije su Frikom, Becutan, Rosa, Next i Bambi.

Povezana vest:  Reč naučnika: jedite sve