Katapult-Maja 027.1„Katapult“ u Delta Cityju

Ukoliko ste bar jednom u toku meseca pomislili kako treba da „osvežite“ svoj garderober ili da se obradujete novim modnim detaljem, obavezno posetite modnu manifestaciju „Katapult“, koja je počela danas, 27. aprila, i trajaće do ponedeljka, 29. aprila, u atrijumu šoping-mola Delta City.
Jubilarni dvadeseti „Katapult“ je mesto na kome posetioci mogu da pronađu sve ono što je potrebno da njihov stil i dom zablistaju punim sjajem: modne detalje, atraktivnu garderobu, kao i maštovite dekorativne predmete za kuću. Sa dolaskom proleća preko 100 dizajnejra pripremilo je nove kreacije i kolekcije koje posetioci imaju priliku da vide na ovoj trodnevnoj manifestaciji. Kroz „Katapult“ do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.
Neki od posebno interesantnih izlagača su „Groovy geeks“, koji proizvode nakit od satnih mehanizama, „MK Style“, nakit od poludragog kamenja, „Tammy cosmetics“, kolekcija nakita „Unikat“, kolekcija garderobe za devojčice „Princezina haljina“ i drugi.
Svi posetioci Delta City-a imaće priliku da pogledaju i kupe nove kreacije i kolekcije mladih umetnika i dizajnera svakog dana, od 27. do 29. aprila, u periodu od 10 do 22 časa.

Povezana vest:  Avon dobitnik priznanja za rodnu ravnopravnost