Mila Mihaljcic - Vogue01Beograđanka Mila Mihaljčić na naslovnoj strani magazina Vogue

Dvadesetdvogodišnja Mila Mihaljčić, članica najuspešnije srpske modne agencije Fox Fashion Agency, nakon nedavnog uspešnog debija na svetskoj modnoj sceni, ovih dana nas zadivljuje naslovnom stranom prestižnog magazina Vogue. Naime, Mila, koja je u svetskim modnim krugovima poznata po nadimku Mijo, osvanula je pre nekoliko dana na naslovnoj strani majskog broja holandskog izdanja magazina Vogue.
Pojavljivanje na naslovnoj strani ovog najčuvenijeg svetskog modnog magazina predstavlja najveću potvrdu uspeha internacionalne karijere svakog modela, te se tako Mila još jednom svrstala u plejadu najuspešnijih svetskih manekenki. Ova dugokosa brineta u editorijalu u majskom izdanju Vogue-a evocira hipi, džins stil čuvene Džejn Birkin, britanske glumice i pevačice, ikone sedamdesetih. Mila jednostavno pleni svojim osunčanim portretima na fotografijama koje su urađene na lokacijama u Barseloni. Na fotografisanju je radio čitav tim stručnjaka koji vladaju najvišim standardima u produkciji modnih fotografija.
S obzirom da se fotografisanje za naslovnu stranu ovog magazina smatra prestižom u profesionalnom angažmanu svake manekenke, možemo slobodno očekivati da će Mila nastaviti da nas zadivljuje mnogim senzacionalnim kampanjama u narednim mesecima. Da podsetimo samo, ova harizmatična Beograđanka je na svetskim nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu u februaru i martu mesecu ove godine učestvovala na preko 40 revija renomiranih svetskih dizajnera.

Povezana vest:  Kompanija Avon dobila Cruelty Free International odobrenje

 

{vsig}MILA_VOGUE{/vsig}