novica promoterNovica Veličković promoviše sport i zdrav život na Mivela Wellfitu – sajmu fitnesa , velnesa i zdravog života

Sajam fitnesa i velnesa, koji će se treći put održati od 17. do 19. aprila u Beogradu, dobio je i svog promotera. Naš poznati košarkaš Novica Veličković prihvatio je titulu ambasadora sajma
„Drago mi je što sam deo ovog edukativnog sajma jer i sam praktikujem zdrav život ispunjen sportom. Ceo život u sportu naučio me je koliko je važno biti aktivan – profesionalno ili amaterski, a učestvovanjem na Wellfitu želim ukazati na važnost bavljenja sportom. Nadam se kako ću svoju ljubav prema sportu preneti i na druge i da će se posetioci zaista edukovati o načinima očuvanja svoga zdravlja“, rekao je Novica Veličković.
Manifestacija je potpuno besplatna i otvorena za sve one koji žele da se po prvi put upoznaju sa fitnesom kao i za vežbače koji imaju veliko iskustvo. Pod sloganom „Brinite o sebi i svome zdravlju“, Sajam će okupiti preko 150 kompanija iz zemlje i inostranstva, kao i trenere i instruktore svih beogradskih fitness klubova i centara. Posetite MIVELA WELLFIT od 17. do 19.05.2013. u Belexpocentru, posavetujte se sa stručnjacima i iz prve ruke saznajte sve informacije potrebne za poboljšanje zdravlja i kvaliteta života.
Sam sajam će okupiti brojne izlagače koji velnesu i fitnesu pristupaju sa različitih aspekata: distributeri opreme, farmaceutske kuće, proizvođači dodataka ishrani, privatne zdravstvene i rehabilitacione ustanove, ordinacije, osiguravajuće kuće, predstavnike iz brojnih delatnosti bliskih zdravlju i lepoti kojima je cilj zdravlje i bolji kvalitet života. Izlagači će predstaviti zdravu hranu i napitke, prirodnu kozmetiku, fitness i wellness centre, i sve ostale aktivnosti povezane sa zdravljem.

Povezana vest:  Mek obeležava Svetski dan deteta