Dani mature slika 518„Dani mature“ u Delta Cityju

Na kraju svake školske godine maturantima osnovnih i srednjih škola glavna je tema matursko veče – šta obući i gde pronaći garderobu?! Tim povodom u atrijumu šoping-mola Delta City, od 13. do 15. maja, održaće se manifestacija „Dani mature“, u okviru koje će svoje najnovije kolekcije predstaviti 30 modnih brendova, a maturanti će moći da dobiju besplatne modne savete od šminkera, stilista i fotografa kako da što bolje izgledaju na proslavi.
Za vreme trajanja manifestacije maturanti će moći da se besplatno posavetuju sa stilistima kako da se najbolje obuku u trendu, ali i u skladu sa svojom figurom i budžetom kojim raspolažu. Takođe, imaće priliku da pogledaju, ali i probaju, kreacije modnih brendova među kojima su Nora Monde, Iv haljine, Dunja haljine, Kroko, Zid 2, Moj krojač, kao i kolekcije dizajnerki Jelene Dragane Ugričić i Bojane Ilić.
Pored garderobe, brojni dizajneri nakita će obradovati maturantkinje interesantnim i unikatnim nakitom kojim će upotpuniti svoju toaletu.
Za potpuni doživljaj mature pobrinuće se i šminkerka Nina Ćalić koja će šminkati maturantkinje i savetovati ih kako da izgledaju što lepše.
Ali to nije sve… Kada se maturanti obuku i našminkaju, fotograf će ih slikati kako bi stekli pravi doživljaj i generalnu probu maturske večeri.
Ukoliko tražite svoju idealnu odevnu kombinaciju za matursko veče ili samo želite da se upoznate sa aktuelnim modnim trendovima, posetite „Dane mature“, svakog dana, za vreme trajanja manifestacije, od 10 do 22 sata.

Povezana vest:  URBANO ČVORIŠTE 2 - OTVARANJE ŠKOLABORATORIJE 003 I MULTIFUNKCIONALONOG KRUGA