Aleksandar GajsekMr ph. Nenad MilivojevicProf. dr Radovan Bogdanovic i Sandra PajovicIvančić i sinovi za puls najmlađih sugrađana

Kompanija Ivančić i sinovi, stala je ovog popodneva u red boraca za živote i neometano odrastanje beba u našoj zemlji, najavivši donaciju dva monitora za praćenje vitalnih funkcija novorođenčeta (EKG-a+, pulsa, pritiska, saturacije, EtC02) beogradskom Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr. Vukan Čupić“. Neophodnu opremu, kompanija će donirati u sklopu akcije „Bitka za porodilišta“, a sredstava će biti obezbeđena izdvajanjem po 10 dinara od prodaje svakog pakovanja Probiotika.
„Umesto organizovanja proslave, mi smo se u skladu sa našim poslovnim motom koji pre svega podrazumeva brigu o zdravstvenoj zaštiti naših sugrađana odlučili da doniramo deo svojih prihoda onima kojima je pomoć najpotrebnija. Za nabavku monitora za praćenje vitalnih funkcija novorođenčeta smo se odlučili nakon informacije o hitnoj potrebi Instituta za majku i dete za ovim uređajima. Istovremeno, simbolično je došlo do preklapanja brojeva čime smo na jedan lep i human način obeležili jubilej našeg proizvoda na tržištu. „- izjavio je Mr ph. Nenad Milivojević, marketing menadžer kompanije Ivančić i sinovi koji je iskoristio priliku i da se zahvali organizatorima akcija Bitka za bebe i Bitka za porodilišta na nemerljivom doprinosu u obezbeđivanju boljih uslova u našim zdravstvenim ustanovama.
Prisutnim predstavnicima medija u fabrici Ivančić i sinovi se obratio i Prof. dr Radovan Bogdanović, direktor Instituta za majku i dete koji se zahvalio kompanji na njenom doprinosu u bici za obezbeđivanje bolje zdravstvene zaštite naših najmlađih sugrađana.
Odvajanjem novca od prodaje Probiotica, kompanija Ivančić i sinovi je omogućila i građanima da se na posredan način uključe u akciju Bitka za porodilišta tako što će istovremeno donirati novac u humanitarne svrhe i brinuti o sopstvenom zdravlju.

Povezana vest:  Promocija knjige „Svetska baština Srbije“