Sadnja stabala Fiat Autmobili Srbija1Prva prolećna ekološka akcija kompanije Fiat Automobili Srbija

Zaposleni u fabrici Fiat Automobili Srbija, koji su ostvarili najbolje performanse na nedavno održanom takmičenju tim lidera, zajedno su sa članovima svojih porodica učestvovali u ekološkoj akciji kompanije FAS. Prvi put ove godine, u samoj okolini fabrike na šetalištu pored jezera, zasađena su stabla belog jasena, lipe i jablana i na taj način je 200 učesnika, zajedno sa članovima svojih porodica, doprinelo očuvanju lokalne životne sredine.
Ukupno sedam tim lidera i njihovi timovi označili su na stablima deo fabrike kojem pripadaju, kako bi svima ostala u sećanju ova prva ovogodišnja ekološka akcija u krugu fabrike.
Jezero se nalazi u krugu fabrike FAS , na površini od oko 1.230 m2 sa najvećom dubinom oko 1.95m i stvoreno je kao potreba za prirodnim ambijentom u sklopu velikog fabričkog kompleksa. Jezero u krugu fabrike bogato je raznom vrstom trske, irisom, rogozom i lokvanjima, pruža priliku zaposlenima da zaborave na telefone, žurbu i stres. Zahvaljujući ovoj ekološkoj akciji namenjenoj prevashodno očuvanju bogatstva biodiverziteta i životne sredine, svi zaposleni imaju dodatni užitak u krugu fabrike.

Povezana vest:  Kopaonik spreman za još jednu sezonu i skijaše