balans-sljivaDo boljeg metabolizma uz novi Balans+ suva šljiva sa mekinjama

Kompanija Imlek predstavila je novi proizvod iz svoje Balans+ linije proizvoda. Reč je o proizvodu, tj. novom ukusu Balans+ suva šljiva sa mekinjama. Trudeći se kao i uvek da zadovolji i najzahtevnije potrebe svojih potrošača, u Imleku su primetili problem lošeg varenja i ponudili rešenje za ovaj sve češći problem modernog, zaposlenog čoveka. Klinička studija sprovedena u KBC „Bežanijska kosa“ potvrdila je da svakodnevno konzumiranje Balans+ proizvoda reguliše probavu, smanjuje tegobe i osećaj nadutosti u stomaku, za samo 10 dana redovne upotrebe.
Balans+ suva šljiva sa mekinjama pružiće svim potrošačima uživanje ne samo u ukusnoj kombinaciji ova dva dobra, zdrava sastojka, već i u činjenici da čine veliku uslugu svom organizmu. Ljudima koji imaju problem sa probavom, ovaj na tržištu jedinstveni, vlaknima bogati proizvod biće od pomoći. S obzirom da u sebi sadrži probiotske kulture LA5 i BB12 kao i prebiotik oligofruktozu, koji zajedno pozitivno deluju na digestivni trakt, Balans+ suva šljiva sa mekinjama podstiče varenje i ubrzava metabolizam, što dovodi do boljeg funkcionisanja probavnog sistema.
Napravljen od Imlekovog mleka najvišeg kvaliteta, obogaćen ukusnim suvim šljivama i mekinjama, spakovan u ambalažu od 250 gr, Balans+ suva šljiva sa mekinjama idealan je kao dodatak ili zamena za obrok, bilo da je u pitanju doručak, večera ili užina. Zahvaljujući i vlaknima koje sadrži, predstavlja efikasan način da se uspostavi i održi ravnoteža čitavog probavnog sistema.

Povezana vest:  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Američka privredna komora u Srbiji (AmCham) dodelili diplome učesnicima programa „Devojke u tehnologiji“