Pampers Active babyProbudite se srećno sa Pampers Active Baby pelenama

svaka majka zna da je dobar noćni san najvažniji za pravilan razvoj njene bebe. Pokazalo se da su bebe koje dobro spavaju spremnije na suočavanje s novim stvarima, sposobnije da se koncentrišu, da budu visprenije i, generalno, sposobnije da ostvaruju blisku interakciju sa ljudima oko sebe. Dovoljno zdravog sna je jako važno pa se, stoga, podrazumeva da će majke učiniti sve što je moguće da svojoj bebi obezbede neometan san.
Zato nove Pampers Active Baby-Dry pelene sa poboljšanim Extra Sleep slojem apsorbuju vlagu brže nego ranije kako bi pomogle bebi da dostigne i do 12 sati neometanog sna. Za bebe koje su spremne da uživaju u svojim divnim jutrima svakog dana.
Budući da Pampers razume da jedna veličina pelena ne odgovara svim bebama, nove Pampers Active Baby-Dry pelene su dostupne i u većim veličinama, kako bi što više beba moglo da uživa u neometanom snu.

Povezana vest:  Adidas okupio fanove i igrače Partizana

Maramice Pampers Baby freshUnapređeni Extra Sleep sloj je sada duži i ima veći kapacitet upijanja, čime omogućava novim Pampers Active Baby-Dry pelenama da upiju velike količine tečnosti brže nego pre, a pošto se unapređeni extra sleep sloj brzo obnavlja, spreman je da upije novu količinu vlage nakon nekoliko sati nošenja.
Ovo znači da poboljšane Pampers Active Baby-Dry pelene mogu da pomognu da Vaša beba bude suva i do 12 sati dnevno. Budite bezbrižni jer će Vaša beba prespavati noć bez neprijatnog buđenja zbog mokrenja.
Bolji san bebe je povezan sa boljim kognitivnim funkcionisanjem, pozitivnijim ponašanjem u toku dana, boljim raspoloženjem i temperamentom, i optimalnijim fizičkim funkcionisanjem. Sada se svaka beba može probuditi spremna da uživa u lepom zlatnom snu i dočeka svoja snena jutra.
Dostupne i u velikim veličinama, nove Pampers Active Baby pelene sa unapređenim Extra Sleep slojem upijaju vlagu brže nego ikada pomažući bebi da poveže i do 12 sati neometanog zlatnog sna – što znači da sada svaka beba može da se probudi spremna da uživa u lepom jutru. Doživite snena jutra sa Pampersom.

Povezana vest:  Male ženske tajne za ljubitelje cvetnog uzorka