CETVRTAKMIKSER VIKEND U KRUGU: IZLOŽBA FOTOGRAFIJA MIŠE OBRADOVIĆA, „OSAKA TE SAKA“, SALE FUNKIN’ BLUE I MISS MILLIE

Dolazeći vikend u klubu KRUG biće posvećen Mikser Festivalu. Ovog četvrtka, za muzički izbor biće zadužen Sale Funkin’ Blue, petak je rezervisan za izložbu fotografija Miše Obradovića „Osaka te saka“ – a u subotu će se za DJ pultom kluba KRUG naći sjajna Miss Millie.
Četvrtak, 30. maj, u KRUG-u posvećen je house muzici koju će za goste birati DJ Sale Funkin’ Blue. Goste kluba očekuje standardno sjajna atmosfera i ukusni kokteli – a sve to sa početkom od 22:00. Ulaz je slobodan.
Ovog petka, 31. maja od 21:00, fotograf Miša Obradović predstaviće još jednu izložbu fotografija – ovog puta pod imenom „Osaka te saka“. U pitanju je modna priča o sajber pank devedesetim, ubačenim u kontekst Dalekog istoka, nastala saradnjim mlade stilistkinje Elene Nikolaevne i Miše Obradovića. U želji da podsete da devedesete nisu samo turbo folk, fotografije prate pomalo setnu i melanholicnu sajber Gejšu u kreacijama mladih srpskih kreatora i sa šminkom ispirisanom Magom, filmovima Blade Runner i 12 Majmuna, video igricom Imitation City. Za muzički izbor biće zaduženi DJ-evi Pop i Gagi Kabadajić, a posetioce očekuje piće dobrodošlice Smirnoff Spring Cocktails. Ulaz je slobodan.
U subotu, 1. juna, zagrevanje za leto i KRUG-ov Vrt počinje uz Miss Millie. Dama koja je obeležila proteklu zimsku sezonu u klubu KRUG obeležiće i prvi dan meseca u kojem počinje leto. Ulaz je slobodan.
USKORO: Jedini pravi vrt u Savamali uskoro počinje sa radom! Budite u pripravnosti za prijatno leto u klubu KRUG, gde će najtoplije godišnje doba biti ujedno i najprijatnije u maloj gradskoj oazi. KRUG VRT USKORO!

Povezana vest:  Elton Džon ne podnosi sestre Kardašijan, Morisi Bekamove