MAGGI GR Instant Noodles Beef f2MAGGI GR Instant Noodles Chicken f2MAGGI GR Instant Noodles Mushroom f2Maggi nudle – ukusan obrok bez kuvanja za 3 minuta

Kompanija Nestlé je nedavno predstavila novi proizvod na tržištu Srbije, Maggi nudle, od kojih je u 3 jednostavna koraka i za 3 minuta moguće pripremiti ukusan i hranljiv obrok prihvatljiv za svačiji kućni budžet.
Maggie nudle, najnoviji proizvod iz asortimana kompanije Nestlé, predstavlja idealno rešenje za brzu i laku pripremu ukusnog i toplog obroka. Kada nemate dovoljno vremena ili mogućnosti, a želite da pojedete nešto „na kašiku“, Maggi nudle su najbolja opcija. Ove nudle se ne kuvaju, a prilikom pripreme, nakon što se rezanci preliju vrelom vodom, potrebno je poklopiti činiju i ostaviti obrok da odstoji 3 minuta. Ukoliko se u činiju doda malo više vode od preporučene količine, može se dobiti ukusna supa sa rezancima.
Najnoviji proizvod kompanije Nestlé, Maggi nudle, koje se mogu naći u tri različita ukusa – piletina, govedina i pečurke, predstavlja idealno rešenje za poslovne ljude ili studente kojima je potreban brz topli obrok dok žure na predavanja. Sadržaj jedne kesice Maggie nudla namenjen je za jednu porciju.
Zahvaljujući više nego pristupačnoj ceni, prihvatljivoj za svačiji džep, Maggi nudle su dostupne svima!

Povezana vest:  Lindzi Lohan ostala dužna skoro 200.000 dolara poreza