Standardni izgled Abercrombie  Fitch manekena‘Abercrombie & Fitch’ angažuje 80 manekena iz Srbije i regiona za lanac radnji u Dubaiju

Svetski poznata kompanija za proizvodnju i prodaju modne odeće pristupačnog cenovnog ranga, ‘Abercrombie & Fitch’ angažovaće 80 manekena iz Srbije i regiona u saradnji sa modnom agencijom Fox Fashion Agency za potrebe otvaranja lanca radnji u Dubaiju na jesen ove godine. Odabrani manekeni će potpisivati ugovor do 2 godine i steći priliku da pored rada na prodajnim mestima kompanije, postanu zaštitna lica reklamne kampanje svog poslodavca.
Ova globalna kompanija već dugi niz godina posluje na američkom, kanadskom, britanskom i azijskom tržištu a uskoro planira ekspanziju na tržištima Bliskog Istoka. Abrecrombie & Fitch kompanija je ustanovila standardni izgled svojih manekena, koji su ujedno i zaposleni na puno radno vreme, a to je da su prvenstveno atraktivni, elokventni i komunikativni. Sledeći ovaj princip u odabiru svojih zaposlenih, ovaj svetski brend je procenio da je upravo izgled devojaka i mladića iz Srbije i regiona odgovarajući za tržište Bliskog Istoka. Opis posla manekena će biti rad na prodajnim mestima u Dubaiju a oni će ujedno biti i ambasadori ovog brenda sa mogućnošću da postanu i zaštitna lica Abercombie&Fitch reklamne kampanje.
Zainteresovani devojke i mladići koji žele da postanu ambasadori Abecrombie & Fitch modne marke u Dubaiju mogu se prijaviti putem e-mail adrese: [email protected] ili potražiti više informacija o samoj audiciji na oficijalnoj facebook stranici agencije: facebook.com/FoxFashionAgency. Finalne audicije će se održati 15. juna u Beogradu i 15. jula u Novom Sadu.

Povezana vest:  Danijel Krejg intervjuisao Toma Jorka

Abercrombie & Fitch Co. (NYSE: ANF) je vodeća svetska kompanija za proizvodnju i prodaju odeće pristupačnog cenovnog ranga i u svojoj paleti ima četiri modne marke: Abercrombie & Fitch, Gilly Hicks, Hollister Co., i Abercrombie. Osnovana je 1892. godine u Ohaju – SAD, gde je i globalno sedište kompanije. Posluje na trzištima Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Velike Britanije, Azije i uskoro planira ekspaniziju na trzištima Bliskog Istoka. Više informacija na www.abercrombie.com

Povezana vest:  „Jedi šta hoćeš” dijeta