KonfeteUniCredit Banka poklanja fudbalskim fanovima konfete sa finala UEFA Lige šampiona u Londonu 2013.

UniCredit Banka je i ove godine, zahvaljujući sponzorstvu najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, UEFA Lige šampiona, svim poštovaocima fudbala u Srbiji obezbedila specijalno poklon iznenađenje. Prvih 500 fudbalskih fanova koji se preko aplikacije na sajtu banke www.unicreditbank.rs registruju za dobijanje konfeta biće im na kućnu adresu poslate konfete koje su bile ispaljene 25. maja na svečanoj dodeli najpoželjnijeg evropskog pehara u Londonu.
Prijavljivanje traje do 12. juna 2013. godine, a sama procedura prijavljivanja je veoma jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Naime, dovoljno je da svi oni koji žele da dobiju specijalno dizajnirane konfete sa finalne utakmice, posete sajt UniCredit Banke (www.unicreditbank.rs), popune prijavni obrazac i konfete će im biti isporučene na kućnu adresu.
Konfete koje su poput kiše padale na fudbalske kraljeve Evrope sada mogu biti vaše! Koncept koji je promovisala UEFA Liga šampiona, „Krunišemo kraljeve Evrope“, povezuje London kao istorijsko mesto krunisanja kraljeva sa lokacijom na kojoj su krunisani pobednici ovog prestižnog takmičenja. Postanite i vi deo takmičenja na kojem su igrači Bajerna iz Minhena slavili na Vembliju.
UniCredit Banka je članica UniCredit Grupe, vodeće evropske poslovne banke sa jakim korenima u 20 evropske zemalja i predstavništvima na oko 50 tržišta. Prema podacima od 30.04.2013. godine, UniCredit broji oko 9.200 ekspozitura i više od 162 hiljade zaposlenih. U regionu Centralne i Istočne Evrope (CIE) UniCredit upravlja najvećom bankarskom mrežom sa više od 3.600 ekspozitura. Grupa posluje u: Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Republici Češkoj, Estoniji, Mađarskoj, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

Povezana vest:  Lidl i Essity za lepši život svakog deteta