kim kanye
Kim Karadshian i Kanye West dobili devojčicu!
 
Internetom se večeras proširila informacija da je starleta Kim Kardashian rodila je svoje prvo dete pevaču i dizajneru Kanyeju Westu. Beba, devojčica Kimye, rođena je danas u bolnici Cedars Sinai u Los Anđelesu.
Informaciju je objavio i inače pouzdani trač bloger Perez Hilton, ali još uvek nema službene potvrde, ali imajući u vidu ugled ovog blogera u celebrity svetu, vrlo verovatno je tačna, budući da su je nešto kasnije prenijeli brojni tabloidi.
Vest o tome da se Kim porodila danas pročula se nakon što je Kanye navodno preskočio zabavu na kojoj se preslušavale pesme sa najnovijeg albuma, Yeezus. Kim i Kanye su u vezi od aprila 2012. a pre toga su dugi niz godina bili prijatelji. Par je najavio da očekuju svoje prvo dete za vreme Kanyejevog koncerta u Atlantik Sitiju u drugoj polovini decembra. Kim je potvrdila da će roditi devojčicu ranije ovog meseca tokom premijere nove sezone Keeping Up With the Kardashians.
Kim Kardashian ušla je u zadnji mesec trudnoće, ali izgleda kako je trudove dobila ranije pa je jutros hitno prebačena u bolnicu u Los Anđelesu, javio je ranije danas Daily Mail.
32-godišnja Kim smeštena je u bolnički apartman u Cedars Sinai u Beverly Hillsu, a u istom su svoju decu rodile Britney Spears i Jessica Simpson.
Na profilima na Instagramu i Twitteru još nema nikakvih informacija.
Povezana vest:  DODATNIH 60 MILIONA DOLARA INVESTIRANO U FOODPANDU