Cover krugSVEČANO OTVARANJE KRUGOVOG VRTA

Ove srede, 19. juna i četvrtka, 20. juna, KRUG svečano otvara vrata vrta, jedinog pravog u Savamali!
Krugov Vrt biće otvoren sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17:00 a završava se narednog jutra u 02:00. Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle napornog radnog dana, ali i onima koji žele da uživaju u noćnom ambijentu vrta i nakon ponoći, sve do 2 ujutru. Petak i subota u Krugovom Vrtu biće posvećeni klupskim ritmovima, sve do jutra, dok će ostali dani u nedelji takođe biti tematski organizovani. Klub KRUG, zajedno sa vrtom, doneće i novu ponudu pića sa bogatom ponudom vina – a novost je da će se od ovog leta u svakodnevnoj ponudi Krugovog Vrta naći i fantastičan finger food!
Već prvog dana svečanog otvaranja, u sredu 19. juna, sve posetioce Krugovog Vrta očekuje degustacija hrane, novih koktela i vina. Za DJ-pultom smenjivaće se svi rezidenti kluba KRUG, što će sa ostalim detaljima koncepta svečanog otvaranja svakako doneti dah osveženja koje će Krugov Vrt plasirati tokom celog leta koje je pred nama.
Drugog dana otvaranja, u četvrtak 20. juna, na programu Krugovog Vrta je Funk Posle Posla – koncept zabave koji će svakog narednog četvrtka u Krugov Vrt donositi funk ritmove već od 17:00. Ovoč četvrtka za DJ-pultom Vrta naći će se Aki i DJ Chile u okviru prve epizode Loud Minority klupskog serijala.
Degustacije hrane i pića, smenjivanje svih DJ rezidenta, specijalni LIVE nastupi i još mnogo iznenađenja čeka goste Krugovog Vrta na svečanom otvaranju zakazanom za 19.06. i 20.06.

Povezana vest:  Selena Gomez ulazi u modnu industriju