Purobeach1ŽURKE U BEOGRADU POVODOM OTVARANJA SEZONE “PUROBEACH“

Svetski poznat lajfstajl koncept “Purobeach“, nakon otvaranja u Marini Skarlino u Toskani najavljuje otvaranje sezone 6. jula 2013. u luci “Porto Montenegro“ sa dve promotivne žurke u Beogradu 20. i 21. juna.
Prošlogodišnje otvaranje u luci “Porto Montenegro“ zaintrigiralo je celu balkansku regiju i okupilo poznate ličnosti domaćeg i svetskog džet seta, predstavljajući ovaj svetski brend koji je sinonim za urbani stil plažnog luksuza. “Purobeach“ je oaza u kojoj gosti mogu da provode vreme pored mora, opuštajući se i uživajući u neverovatnim koktelima, svežoj hrani i ledeno hladnom Moetu. Čist hedonizam.
“Purobeach“ predstavlja celodnevni lajfstajl koncept sa barom, restoranom, hotelom, bazenom, spa centrom i prodavnicama koje se nalaze na dohvat ruke. Identičan meni, s jedinstvenim specijalitetima internacionalne kuhinje, kao i istovetna usluga, dostupni su na svim „Purobeach“ lokacijama. Ovaj concept je prepoznatljiv po svojoj muzici, „cool“ atmosferi i odličnoj usluzi. “Purobeach“ je atrakcija kako za turiste tako i za lokalno stanovništvo. Časovi joge, roštiljanje, žurke na mesečini, su samo neki od događaja koji su planirani za ovu sezonu u Crnoj Gori
Prva žurka zagrevanja pred otvaranje letnje sezone 6. jula u luci “Porto Montenegro“ održaće se u “Supermarket Concept Store“ u Višnjićevoj 10, u četvrtak 20. juna 2013. godine sa početkom u 19h.
Uživajte u svežim koktelima i rashlađenom vinu uz najbolju muziku. Puro DJ, Sebas Ramis, koji direktno pristiže iz Španije će se pridružiti niškom bendu “El Jazzyra“, koji je već gostovao na žurkama povodom otvaranja sezone u Palma de Majorki i Toskani. DJ set sa uživo nastupima različitih instrumentalista (gitara, saksofon, perkusije, klarinet, bas) učiniće ugođaj potpunim.
Drugi VIP promotivni događaj biće organizovan dan kasnije u najboljem beogradskom hotelu “Square Nine“ za odabrane zvanice iz sveta biznisa, politike, medija, kao i domaće i inostrane trendsetere koji će imati priliku da uživaju u sušiju i hedonizmu usred Beograda, daleko od pogleda paparaca, ispijajući najomiljeniji svetski šampanjac “Moet Ice Imperial.“
„Mi uvek imam jake partnere, i osvajamo nova tržišta. Naš brend je jedinstven, urban i luksuzan. Mi smo koncept koji je isti u celom svetu. Pre par nedelja smo otvorili “Purobeach“ u Toskani, Marini Skarlino, gde nam je strateški partner Leonardo Feragamo. Takođe nudimo novi Širo japanski restoran uz mediteranske ukuse. Tokom celog dana gosti Purobiča mogu da kombinuju i uživaju u raznim pogodnostima. Možete provoditi vreme pored našeg bazena, ispijati koktele, odmarati na terasi, meditirati, pohađati jutarnje časove joge. Uveče, ne propustite nikako naše nezaboravne žurke. Naše lokacije u Španiji, Portugalu, Ruminiji, Crnoj Gori, Italiji i uskoro u Dubaiju su odličan izgovor da pobegnete i uživate u ovakvom načinu života…“ – ističe Oskar Rojo, iz Purobiča.

Povezana vest:  Radno vreme pijaca u dane novogodišnjih i božićnih praznika