Urednici Mogul magazina Dragoljub Jovanovic i Bata SpasojevicPromocija MOGUL magazina u hotelu Metropol Palace

Promociji prvog broja MOGUL magazina u hotelu Metropol Palace, prisustvovalo je više od 200 zvanica među kojima su bili brojni biznismeni i umetnici čime je ovaj novi magazin uspeo da ostvari svoj moto „business and pleasure“. Na više nego uspešnoj zabavi, viđeni su: Vesna Čipćić, Danijela Vranješ, Suzana Mančić, Snežana Dakić Mikić, Bebi Dol, Nevena Božović, Miodrag Tabački, Lokica Stefanović, Vesna de Vinča, Slobodan Stefanović, Jasmina Sanader, Natalija Dević I mnogi drugi
MOGUL označava uspešnu poslovnu osobu ili magnata, koji je sam sagradio i stvorio značajnu poslovnu imperiju: Opra Vinfri – medijski mogul, Madona – pop mogul, Tom Ford – modni mogul.
U skladu sa značenjem naziva časopisa, ciljna grupa su uspešne, uticajne, situirane osobe, spremne da investiraju u ideje koje im MOGUL prikazuje na svojim stranicama.
MOGUL se bavi umetnošću, ekskluzivnim turističkim destinacijama, modom, automobilima, nakitom, parfemima, welnesom, gastronomijom, klabingom, antikvitetima, enterijerom i da ne nabrajamo dalje svaku moguću ekskluzivu koja zanima osobe prefinjenog stila.
Osnivači i urednici časopisa su poznati dizajner, Bata Spasojevic i Dragoljub Jovanovic, autor antiejdzing programa „Corpus35“.
Časopis izlazi kvartalno, na 196 strane luksuzne hartije, savremenog dizajna. MOGUL se distribuira besplatno u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji.
Urednici ovog prestižnog magazina naglašavaju da će uvek između dva broja, na raznim mestima u regionu, organizovati slična okupljanja na kojima će se uz prijatno druženje stvarati nova poslovna poznanstva ali i organizovati značajne humanitarne akcije.

Povezana vest:  Film & Art zona u okviru petog Beogradskog manifesta